Ihastuin aikanaan erään nettikaupan mekkoihin niin, että tilasin itselleni sen kummempia harkitsematta maksimekon. Myöhemmin tuolta samaisesta verkkokaupasta lahjoitettiin minulle lyhyempi mekko ja sain järjestää heidän tuotteistaan arvonnan. Nyt tuo ihana In Love With Fashion -nettikauppa kontaktoi minua lahjoittaakseen minulle pikkujoulumekon sekä alennuskoodin, jonka saan halutessani jakaa myös lukijoilleni. Mekokseni valikoitui musta trikoomekko kevyillä olkatoppauksilla ja vyötäröltä löytyvillä aukkoyksityiskohdilla. Rakastin 90-luvulla halkioita yli kaiken ja myös tästä mekosta löytyy sellainen. Tätä mekkoa saa myös viininpunaisena, samettisena sekä halutessaan jopa metallilangoilla.

Asustin mekon näihin kuviin We Style -nettikaupasta saaduilta Alexis-rannekoruilla sekä China Girlin mokkakengillä. Mekko on itsessään niin näyttävä, ettei se tarvitse erikoisia kenkiä himmentämään sen hohtoa. Parhaimmillaan mekko on minusta silloin, kun sen kantaja on koonnut hiuksensä ylös tai jotenkin kiinni. Näin kaikki mekon yläosan leikkaukset ja kauniit yksityiskohdat tulevat esiin. Hauskaa, että kevyet olkatoppaukset voivat näyttää näinkin hyvältä. Mietin kyllä sitäkin, miten mekon voisi purkea arkena rennon neuleen seuraksi. Halkio tekisi asusta silti kiinnostavan.

Tämä ulkomaalaisten verkkokauppojen bloggaajia rakastava edustaja tarjoaa upeiden mekkojen lisäksi myös mm. kenkiä, neuleita, playsuiteja sekä upeita asusteita. Jos In Love With Fashion -nettikaupan tuotteet yhtään ihastuttavat, tarjolla olisi nyt kaksikin erilaista koodia kaupoaan. Ensinnäkin koodilla moumou25 saatte 25 % alennuksen täysihintaisista tuotteista. Tarjous aktivoituu yli £30 (kolmenkymmenen punnan) tilauksista ja se on voimassa peräti tämän vuoden loppuun eli 1.1.2013 asti. Tuon lisäksi sunnuntaihin 16.12.2012 keskiyöhön asti on voimassa erikoiskoodi, jolla saa kassalla 50 % alennusta. Huima pudotus yli £30 tilauksiin taiotaan koodilla SALE50. Kaupan päälle putiikki tarjoaa vielä ilmaisen kuljetuksen ympäri maan. Nyt siis kannattaa klikata itsensä pikkujoulumekko- tai joululahjaostoksille! :)

(kuvat: Veera Korhonen)