Viikon paras alelöytö osui juuri silmiini suosikkishoppailupaikassani eli H&M:n nettialeissa. Yhteistyömallistojen tuotteita saa usein hurjillakin alennuksilla, kun vaan malttaa odottaa ensimmäisen aallon menevän ohi. Itse tilasin kärsimättömänä punaisen villamekon täyteen hintaan heti, kun se pamahti nettimyyntiin. Nyt mekon hinta on kuitenkin alennettu, onnekseni tosin meikäläisen koko on myyty loppuun. Mekkoa on kuitenkin vielä muutamassa koossa myynnissä täällä.

Viikon paras joulukalenteri löytyy netistä, on ilmainen ja aivan kaikkien saatavilla. Jumpin-nettikaupan joulukalenteri paljastaa nimittäin uumenistaan haalaritarjouksia ja muuta kivaa. Päivän tarjouksen voi hyödyntää vain kyseisen päivän ajan eli luukku kannattaa käydä avaamassa jokaisena päivänä jouluaattoon asti, jos potkupuvut yhtään kiinnostavat. Joulukalenterin luukkuja pääset availemaan tästä linkistä, ja huomaattehan myös joulukalenterin alla olevan linkin, josta uutiskirjeen tilaamalla voi voittaa itselleen haalarin. Haalareita arvotaan yksi joka päivä aina jouluaattoon saakka.

Viikon paras huumoripätkä löytyy Honest Trailers -videokanavalta. Olen lukenut Nälkäpeli-kirjoista kaksi ensimmäistä ja katsonut hiljattain myös ensimmäiseen kirjaan perustuvan elokuvan. Siksi minulle eilen illalla esitelty parodiatraileri kolahtikin varsin kovaa. Siinä kun oli sattumalta vielä tartuttu moniin kohtiin, joista elokuvassa hieman tahtomattani häiriinnyin. Mutta hei, kuka muka oikeasti valitsee “Team Peetan” tai eräässä toisessa asiayhteydessä vielä surkeamman”Team Edwardin”, kun tarjolla on jotakin niin paljon parempaa? :D

Viikon paras juhlapuku on se, joka on ihmeekseni ohitettu lähes kaikkien blogien pukuarvosteluissa. Kaipa makuni on sitten jotenkin omituinen, koska mielestäni olkapäät paljaiksi jättävä valkoinen mekko oli ehdottomasti itsenäisyyspäivän vastaanoton kiinnostavinta antia ja erottui joukosta positiivisessa mielessä. Harvoin valkoinen juhlapuku onnistuu olemaan upea muistuttamatta hääpukua. Tätä persoonallista pukua kantoi Elina Kiikko. Naisen juhlatyyli oli muutenkin mieleeni, sillä aivan kaikki yksityiskohdat rennosta kampauksesta asusteisiin olivat onnistuneita valintoja.

(alkuperäinen kuva täältä)