Viikon paras vetoomus tulee tällä kertaa videomuodossa. Teemu linkitti tämän Facebookissa ja ihastuin videoon välittömästi. Jotenkin tällainen huumori vaan uppoaa meikäläiseen ja koska suurin osa lukijakunnastani kikattelee kanssani samoilla jutuille, ajattelin esitellä teillekin tämän hurmaavan videopätkän. Sallikaa siis miesten mennä naimisiin keskenään tai tapahtuu kauheita. Ai, mitä kauheita? Se selviää alla olevalta videolta. ;)

Viikon paras muisto tulvahti mieleeni, kun poistin vanhoja kuvia tietokoneeltani. Kerroinkin teille heti luvan saatuani, että edustin Suomea erään intiimituotteen mainoskuvauksissa. Asiasta ei yllätyksekseni noussut niin suurta hälyä kuin odotin, joten uskallan ottaa nyt asian uudelleen esille. Silläkin riskillä, että hälyä nousee. Joka tapauksessa o.b.:lle antamani haastattelun, joka on tosin käännettty aika kökösti suomeksi, voi lukea täältä. Samaiselta sivulta näkee myös tuon mainoskuvan kokonaisuudessaan. Tuossa minulle lähetetyssä versiossa kun kuva on valitettavasti kasvojen kohdalta viallinen.

Viikon paras pelikokeilu kohdistui erään pelin, jota en ole aiemmin voinut sietää, spin off -peliin. Little Big Planetissa seikkaileva Sackboy on aiheuttanut meikäläiselle lähinnä paniikkikohtauksia ja kauhua, sillä kaikenlaiset maskotit pelottavat minua jostakin syystä ihan mielettömästi. Alkuperäisestä pelistä tehty Little Big Planet Karting oli kuitenkin ratkaisu kammooni, sillä ajettuani Sackboyn menopelin romuksi muutamaankin otteeseen aloin tuntea itseni tilanteen herraksi ja jopa jollakin oudolla tavalla saatoi muutamaan otteeseen pitää tuosta oudosta päähenkilöstä. Pelin (ja tuon kultaisen ohjaimenkin tavallaan) sain PlayStationilta.

Viikon paras ostos lähti mukaani Zarasta. Lähdin etsimään yksinkertaista t-paitaa uuden hameeni kaveriksi, mutta päädyinkin ostamaan paidan siisteimmällä printillä ja koristelulla ikinä. “Tidididi-tidididi tidididi-tidididi BÄTMÄÄÄN!