PRESSITAPAHTUMA / SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA

Huomenta! Aloitin työpäivän eilen herkullisella aamiaisella Aleksanterinkadun Suomalaisessa kirjakaupassa PR-tapahtumassa. Kutsussa luki, että kirjakauppa tekisi uuden aluevaltauksen. Minua ei luonnonkosmetiikalla ja herkuilla tarvitse kauaa houkutella, joten pian olin jo nousemassa kirjakaupan toiseen kerrokseen liukuportaita. Vastassa oli kukkameri, metsäisiä tuoksuja, hymyileviä ihmisiä, tuttuja kasvoja ja tuoretta kahvia. Voiko päivä alkaa sen paremmin?

Tilaisuus pidettiin 2. kerroksen Cafe de la Librairiessa. Aamiaista nautiskellessamme saimme kuulla inspiroivat puheenvuorot Luonkosilta, SEES Companylta, Metsä/Skogenilta ja Circlum Farmasiasta. Yrittäjien kertoessa toinen toistaan ainutlaatuisempia tarinoita yritystensä takaa, aloin miettiä, miksi viihdyn kirjojen keskellä niin hyvin ja miksi en ole ennen käynyt tässä kahvilassa. Asiaan on tultava muutos, sovin heti tapahtuman jälkeen yhden tapaamisen tähän kahvilaan. Hauskin bränditarina oli ehkäpä se, kun Luonkos kehitti metsäuutetta sisältävän jauhepuuterin, joka auttaa tissihikeen! Tosijuttu, toimii myös sisäreisiin ja deodoranttina.

Treffidiilin lisäksi sain tapahtumasta mukaan kattavan lahjakassin. Lahjakassissa oli tuotteita brändeiltä, jotka ovat saatavilla Aleksin Suomalaisesta. Luonkosin Celebrate-vartalokakku minulta löytyy jo ja se on niin pitkäkestoinen, että taidan antaa tämän uuden ystävälleni lahjaksi. Vartalokakku kosteuttaa ihoa ja jättää kimaltavan pinnan, joten tämä on täydellinen kesäsäärien korostamiseen. Lähden kokeilemaan muita tuotteita suurella mielenkiinnolla. Metsä-Skogen -huonetuoksu vaikuttaa esimerkiksi ihanalta, ja SEES Companyn pyykkietikka olikin juuri lopussa.

Ai, ne treffit? Outi Pyy asuu nykyään naapurissani, joten sovimme ensi viikolla aamiaisdeitit Töölöntorin reunaan Reloveen! 😍