KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / TERRA TE AMO

Vakiohierojani Niina perusti oman kauneushoitolan Punavuoreen (Albertinkatu 17) ja kutsui minut kylään. Tarkennan heti, että oikeastaan kyseessä on ekokauneushoitola, jossa yhdistyvät suomalainen metsä, ranskalainen puutarha ja idän viisaus. Ei siis mikään tylsä ja tavallinen paikka, vaan näiden seinien sisään mahtuu mittaamaton määrä tieto-taitoa läheltä ja kaukaa. Kauneushoidon aikana saattaa saada suosituksen hyvästä osteopaatista, ja kosmetiikkaostoksilla löytyy uusi luottotuote sarjasta, josta ei ole aiemmin kuullutkaan.

Käytännössä ekokauneushoitola Terra Te Amo koostuu seuraavista elementeistä:

  • suomalainen metsä = lupaus ekologisuudesta ja eettisyydestä, puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet, rauha, kiireetön kohtaaminen.
  • ranskalainen puutarha = ihon luonnollisen toiminnan tukeminen ja yksinkertaisten, tehokkaiden kauden raaka-aineiden hyödyntäminen.
  • idän viisaus = jatkuva kehittyminen ja osaamisen kartuttaminen, mielen ja kehon yhteys, kokonaisvaltaisuus, hieronta- ja hoitomenetelmät

Kompakti myymälä laadukkailla tuotteilla

Myymälän puolella on pieni odotustila ja lipasto, joka tulvii kiinnostavia tuotteita. Terra Te Amo on latinaa ja tarkoittaa rakkautta maata kohtaan. Tämä rakkaus näkyy myös hoitolan tuotteissa. Ne ovat ekologisia ja eettisiä, luonnonmukaisten tuotteiden parhaimmistoa Unnasta Moi Forestin kautta Beauty Gardeniin. Lisäksi valikoimasta löytyy myös muita hyvinvointituotteita, kuten laadukkaita ravintolisiä, luomuteetä ja ihonhoidon välineitä sekä Euca-pesuaineet kodin puhdistukseen. Minäkin löysin uusia tuoteihastuksia, Beauty Gardenin kurkkunaamio on kesän must-have!

Tunnelmallinen hoitohuone maan sävyissä

Ai, millaisiako hoidot ovat? USKOMATTOMIA! Makaan lämpimän peittokerroksen alla transsissa nauttien kaikesta, mitä minulle tehdään. Olen toiminnan nainen, joten haluan hoitoni ratkaisevan ongelmia eli käyn hieronnassa enemmänkin poistattamassa jumeja kuin rentoutumassa. Suosikkihierontani on Viiden elementin vartalohieronta. Sitä saa 45min, 60min tai 90min pituisena, joista valitsen lähes aina tuo pisimmän. Joskus lihasjumejani taidettiin murjoa auki lähemmän kaksi tuntia greippi- ja inkivääriöljyjen ja erilaisten apuvälineiden voimin.

Tuota maailman tehokkainta vartalohoitoa Niina kuvailee näin: “Koko vartalon rentouttava ja tehokkaasti lihaskireyksiä avaava hieronta, jossa hoidon sisältöä voidaan myös räätälöidä toiveen mukaan käytettävissä olevan ajan puitteissa. Viisi elementtiä tässä hoidossa ovat välineet ja menetelmät, joita käytetään hierontaan – kädet, lämpimät kivet, imukupit sekä erilaiset gua sha -välineet. Halutessasi voidaan käyttää myös eteerisiä öljyjä. Hoidon päätteeksi tehdään vielä virkistävä pään paineluhieronta.

Jokainen ansaitsee hetken huomion keskipisteenä

Hoidon jälkeen leijailen kevyenä myymälän puolelle ja ihmettelen olotilaani. Lihakset ovat rennot ja mieli on vakaa. Siis minulla! Se kertonee jo paljon. Ja nyt vakavaa puhetta. Jos edessä on kesän juhlia, tärkeiden ihmisten suuria päiviä ja edes seitinohuita tekosyitä hankkia lahja jollekin, joka asuu tai vierailee säännöllisesti tai edes joskus Helsingissä, osta Terra te Amo -lahjakortti (selaa sivua alemmas). Lahjakortin voi käyttää hoitoihin tai tuotteisiin tai vaikka molempiin. Saat tilauksen jälkeen sähköisen lahjakortin, jonka voit printata tai lähettää sähköisesti eteenpäin. Ja sanonpahan vaan, että onnekas on hän, joka lahjakortin vastaanottaa. Älä siis unohda helliä itseäsi.

Klikkaa ja tutustu Terra Te Amo -ekokauneushoitolaan! 🧖🏼‍♀️