Kyselin aiemmin tässä postauksessa, mistä testiin saamistani Soap & Glory -tuotteista tahtoisitte ehdottomasti kuulla lisää. Olitte tuotteiden suhteen lopultakin aika yksimielisiä, joten sain testailtua tuotteet näinkin nopeasti. Viisi kiinnostavinta tuotetta lyhyine arvosteluineen ovat siis tässä.

Hand Food™ -käsivoide

Koostumus on voiteessa juuri hyvä ja tuubikin on makuuni varsin söpö. Miinusta tällainen vesimeloninvihaaja antaa kuitenkin voiteen tuoksusta. Vesimeloni kun on synteettisistä tuoksuista mielestäni ehdottomasti se kaikista kamalin, jopa suorastaan oksettava. Tässä se on kylläkin niin mietona, että voin käyttää voidetta tuoksusta huolimatta.

Heel Genius – jalkanaamio

Sinertävän voiteen tuoksu on purkkamainen, mutta yllättävän raikas. Jos jotakin voisi parantaa, koostumus voisi olla himpun verran paksumpi. Jalkarasvaksi tuote on turhan ohut, mutta puuvillasukkien kanssa jalkanaamiona se toimii varsin hyvin.

Sugar Crush -vartalokuorinta

Pidän yleisesti ottaen sokerikuorinnoista, sillä ne jättävät iholle vahamaisen pinnan, joilloin vartaloni ei vaadi niin paksua kosteusvoidetta suihkun jälkeen. Tässä tuotteessa rakeet ovat juuri sillä rajalla, ovatko ne jo liian isoja makuuni, mutta ainakin  niitä on tarpeeksi paljon. Tuoksu on hyvin vaikeasti kuvailtava, se on tavallaan sitruksinen, mutta makealla tavalla.

Super-Colour Sexy Mother Pucker -huulikiilto

Ensimmäinen adjektiivi, joka tuli mieleeni tätä huulikiiltoa testatessani, oli tahmea. Kiilto on semipigmenttinen eli siitä tulee kyllä väriä, mutta ei sitä huulipunaan voi sekoittaa. Tahmeutensa vuoksi kiilto pysyy huulilla hyvin. Tuoksu tässä tuotteessa on kaikista hämmentävin, sillä siitä tulee mieleen banaani-suklaajäätelö. Ja ei, se ei todellakaan ole huono asia. Hetken huulilla oltuaan tuote alkaa kihelmöidä kevyesti turvottaen huulian hieman pulleammiksi.

Peaches & Clean -kasvojenpuhdistusmaito

Tuoksu on persikkaisen hyvä, vaikkakin hieman synteettinen. Kermainen koostumus ihastuttaa eikä iho vaadi heti kosteusvoidetta puhdistuksen jälkeen. Kätevä pumppupullo saa paljon plussaa.

Voisin muuten vinkata, että nyt, kun ostaa nämäkin testituotteet meikäläiselle lähettäneestä JT Beauty Outlet -nettikosmetiikkakaupasta lahjakortin, varsinaiseen lahjakortilla tehtävään tilaukseen saa kaupan päälle Soap & Glory -tuotteen. Lahjakortinhan voi luonnollisesti ostaa siis myös itselleen! ;)