Vietin eilen aikaa ID-bloggaajien kanssa kokouksessa. Tykkään kovasti siitä, miten meillä koetetaan pitää yhteisöllisyyttä ja yhteishenkeä korkealla tasaisin väliajoin pidettävillä tapaamisilla ja kokouksilla. Ihan täysinhän se ei tietenkään onnistu, koska jotkut yksinäiset sudet eivät koskaan ilmesty paikalle ja osa ei vaan pääse kokouksiin joka kerta, mutta ainakin on yritetty. Ehkä kaikki eivät edes arvosta tällaista perheytymistä yhtä paljon kuin minä.

Bloggaajien väliset suhteet ovat kyllä kieltämättä kiinnostavia. Käytännössä tulen toimeen bloggaajan kuin bloggaajan kanssa. Osasta on vuosien varrella tullut ihan ystäviä ja osasta taas paljastunut sellaisia ominaisuuksia, että ei tee mieli hengailla samoissa tapahtumissa. Onneksi bloggaajia on nykyään sen verran paljon, että voi itse valita, keiden kanssa viettää aikaa ja keiden ei. Paras osa tässä on kuitenkin se, mitä kaikkea blogipostausten “rivien välistä” kuvitellaan. Olen lukenut ihan muutamankin analyysin siitä, miksi kukakin on kenenkin kaveri ja miksi joku bloggaaja ei enää linkitä toista. On se hurjaa touhua tämä bloggaaminen, kun tietämättäänkin lähettää salaisia viestejä lukijoille! :D

Ylleni kokoustamaan puin dagen efter -fiiliksissä jotakin joustavaa ja mukavaa. Ihan huvikseni en edellistä iltaa viettänyt kaupungilla, vaan perjantaina pidettiin paljon odotettu Mert Otsamon muotinäytös, jossa mies esitteli uuden mallistonsa. Myös Indiedays juhli samana iltana Inspiration-konseptiaan. Jälkimmäisen tapahtuman pukukoodi oli “inspiration” ja ensimmäisen “black”, joten illan asuni oli noiden kahden määrittelemä. Palataan siihen illan asuun kuitenkin myöhemmin, nyt kurkistetaan kokouspäivän mukavuusasuni.

Pukeuduin toimistolle joustavaan trikoomekkoon ja rentoihin mokkasaappaisiin, joissa on ehkäpä meikäläisen kenkäkokoelman epämääräisin korko. Hapsulliset varretkin ovat kiinnostavat, sillä ne voi rytätä tuolla tavalla alas tai sitten kenkiä voi käyttää ylipolvensaappaina. Ihan miten milloinkin tahtoo! Tämä asu kuvattiin muuten vasta tänään kuvausteknisistä syistä, joten pukeuduin siihen nyt toista päivää putkeen.


mekko – Nanso (saatu)

takki – Seppälä

kengät – Supertrash

En olekaan hetkeen kertoillut kuulumisia. Jätin vahingossa erään matkan ajaksi kylpyhuoneeseeni valot päälle ja kaikki lamput paloivat. Lamput ovat sellaisissa paikoissa, etten saa niitä itse vaihdettua, joten “huoltomiestä” odotellessa valaisen peilikaappini Anttilan tapahtumasta saaduilla jouluvaloilla. Oikeastaan ongelmana on myös se, että lamput ovat niin oudot, että ensin täytyy selvittää, millaisia ylihintaisia erikoislamppuja lähden edes kaupungilta etsimään. Hämyisessä valossa on tunnelmallista käydä suihkussa, mutta meikkaaminen täytyy suorittaa nykyään muualla asunnossa. Että sellaista kivaa. :)