BabyJane haastoi minut jo ajat sitten ja kertoi haluavansa kuulla muiden bloggaajien kymmenestä tuotteesta, jotka bloggaajat ostaisivat uudelleen, jos koko meikkivarasto katoaisi yhdessä yössä. Paha haaste kyllä, mutta otan sen tietysti vastaan! Olen kirjoitellut tätä postausta hiljalleen aina, kun olen ollut erityisen tyytyväinen johonkin tuotteeseen ja miettinyt sen hakkaavan lajitoverinsa kategoriassaan. Nyt huomasin, että kymmenen tuotetta on täynnä ja postaus valmis. Olkaapa siis hyvät!

  • Meikkipohjat olen jakanut karkeasti puolipeittäviin ja peittäviin. Kevyen pohjan tarjoaa Lumenen BB-voide* ja Max Factorin Xperience-meikkivoide taas on superpeittävä. Tuo koostumukseltaan ihanan ohut meikkivoide ei tosin päässyt kuvaan, koska purkki on jossakin hukassa(!).
  • Valokynien* kohdalla en ole kovin merkkiuskollinen. Jokin valokynä olisi silti kiva olla olemassa, joten mainitsen tällä hetkellä käyttämäni Lumenen, joka on ollut tosi hyvä.

  • Kulmakynänäni on H&M:n tummanruskea kynä, jonka korkissa on näppärä kulmakarvaharja. Luottotuotteeni on sekä rajauskynästä että kajalista menevä meikkikynä*, jonka merkki on Grimas. Lisäksi luottotuotteisiini kuuluu kulmakarvageeli*, joita edustaa Lumenen väritön yksilö.
  • Ripsiväreistä Max Factorin mascarat ovat aina olleet kovasti mieleeni. Niistä suosikkini on edelleen Xperience, vaikka se saikin hyvän haastajan vähän aikaa sitten.
  • Ainut luomiväri*, joka on edes vähän kulunut, on Lumenen blogimaailmassa jopa kulttimainetta niittänyt Niittyvillojen laulu. Pitkäkestoinen hohdeluomiväri nyt vaan toimii kaikenväristen silmien kanssa ihan täydellisesti.

  • Huulipunaosastolta valitsisin kirkkaimman omistamani punan. Make Up Storen Redelicious myytiin kuulemma pohjoismaista loppuun, joten pitänee varautua siihen, että tämä puikko jää viimeisekseni. Huulirasva olisi pakollinen asukas meikkipussissani, joten Elisabeth Ardenin Eight Hour Cream -monitoimivoide saisi jäädä yksinvaltiaaksi. Hajusta huolimatta.

Luulin aina, etten ole kovin merkkiuskollinen kosmetiikkarintamalla, mutta kovasti tuo Lumene jyrää! Pahoittelut muuten, kun en jaksanut linkitellä noita brändejä. Ei vaan riittänyt energiaa.

(*-merkityt saatu)