Viikon paras video on tämän syksyn Marlies Dekkers –alusvaatemalliston kuvauksista. Videolla nähdään malliston promokuvien räpsimistä ihan liikkuvana kuvana, jotenkin hassua katsella jonkun poseeraamista. Tutustuin mallistoon jo toukokuussa ja kirjoitinkin siitä silloin ihan oman postauksen. Mallisto kolahtaa edelleen ja halusin jakaa tämän fiiilistelyvideon teidänkin kanssanne, jotka ette ole vielä tähän merkkiin tutustuneet. MD jatkaa voittokulkuaan Suomessa ja levitän mielelläni sanaa tästä hieman erikoisemmasta alusvaatemerkistä.

Viikon paras hämmennys löytyy asuntoni lähellä sijaitsevan kadun erään rapun käytävän “hissiseinästä”. Metalliristikkoseinään on ripustettu kokoelma erilaisia pehmoleluja enkä oikein tiedä, onko asetelma huvittava, pelottava, hellyyttävä, ahdistava vaiko vain outo. Kuva siitä oli pakko joka tapauksessa ohikulkumatkalla ottaa.

Viikon paras kynsilakkasävy on Essieltä saatu syysmalliston kynsilakka. Viininpunainen väri on lumonnut minut ja monet muut, joten en yllättynyt yhtään, että juuri tämä Recessionista nousi sävyistä suosikikseni. Tumma vihreäkin oli kokoelmassa ihana, saatan palata siihen vielä myöhemmin. Nyt kuitenkin fiilistelen tätä sävyä, joka on kummasti valloittanut meikäläisen varpaankynsien lisäksi myös koko muun maailman. Kuvassahan tuo tummempi pullo näyttää kivemmalta sävyltä ja oikeastaan enemmän viininpunaiselta, mutta tuo kuva hämää TODELLA paljon. Kuvaan lakan sormissani heti kynsikuurin päätyttyä.

Viikon paras jännitysmomentti aiheutuu siitä, että piilottelen teiltä yllätystä, joka liittyy hiuksiini. Muodonmuutokseeni liittyvä postaus julkaistaan vasta ensi viikolla, joten saatte odotella tarinaa aiheesta vielä jonkin aikaa. Mikään valtion salaisuus tämä ei kuitenkaan ole, sillä kuvia uusista hiuksistani löytyy jo erinäisistä paikoista. Blogissa niitä ei vaan vielä ole. Voi olla, että ensi viikolla on pakko postata asukuvia, kun en jaksa enää pitää uutta tyyliäni salassa. ;)

make a gif

(kuva täältä)