Kömpelöt, kamalan väriset vaelluskengät, jotka ovat kaukana naisellisuudesta ja tyylikkyydestä. Tämä oli vanha mielikuvani Sorelin kengistä. Onneksi osallistuin kuitenkin vähän aikaa sitten cocktail-iltaan, jossa tämä mielikuvani kuopattiin mm. noiden ruskeiden kiilakorkosaappaiden ja kymmenen sentin koroilla siunattujen nilkkurikumisaappaiden kanssa. Saimme kukin valita itsellemme yhden kenkäparin, joten saatte nähdä nuo korkokumisaappaani paremmin, kun ne saapuvat luokseni. Nyt kuvasin ne vain ovelasti suoraan takaa.

Tämä Sorelin uusin mallisto on kokoelma erilaisia rentoja kaupunkijalkineita. Osa kengistä oli ihanan buutsihenkisiä, kun taas osa edusti sirompaa kävelykenkälinjaa. Ja tosiaan, mukana oli myös muutama korollinen kenkämalli. Materiaaleina on käytetty mm. huopaa, villaa sekä korkealaatuista nahkaa. Pidän erityisesti siitä, miten kenkien pohjissa on huomioitu Suomen vaihtelevat säätilat. Monissa malleissa vedenkestävä osa yltää “normaaleja” kenkiä ylemmäksi ja mallistosta löytyy myös pohjia, joihin lumi ei paakkuunnu. Melkein jo odotan oikeaa syksyä, jotta uudet kenkäni pääsevät tositoimiin!

Olemme usein miettineet tyttöjen kanssa, miten mielikuvat moista merkeistä ovat muuttuneet bloggaamisen myötä. Esimerkiksi Sorel paransi imagoaan silmissäni mielettömästi esiteltyään uuden mallistonsa minulle. Itse en olisi jaksanut ottaa selvää, millaista tyyliä merkki nykyään edustaa. Valitettavasti tämä ilmiö toimii myös toiseen suuntaan, sillä joissakin tilaisuuksissa nimeltä mainitsemattomien  merkkien edustajat ovat ylimielisellä “ei-meitä-kiinnosta-kuluttajien-mielipiteet” -ajatusmaailmallaan saaneet minut kääntymään kannoillani ja lopettamaan merkkien puolesta puhumisen. Ymmärrän kyllä, ettei mikään merkki toimi täysin kuluttajien ehdoilla, mutta jos edustaja sanoo suoraan, etteivät asiakaspalautteet merkitse p*skan vertaa, tämä tyttö vaihtaa klaania. Kiitos siis Sorel, kun avasitte silmäni! :)