Syksy on pukeutujan unelma-aikaa. Voi käyttää avokkaita tai nilkkureita, maihareita, bootseja tai lämpiminä syyspäivinä vielä jopa ballerinojakin. Rotsilla tarkenee ja jos ei meinaa, alle voi kerrostaa neuletakin ja pitkähihaisen puseron. Lisälämpöä asuun saa helposti myös kaulaliinalla. Mekko- ja hameasuihin vipinää tuovat sukkahousut ja kesän jälkeen on taas ihanaa vaihtaa shortsien tilalle farkut. Syksyllä pukeutuminen on monipuolisimmillaan ja siksi minäkin rakastan syksyä. Hipsimme eräänä kauniina syyspäivänä kuvaamaan päivän asun syksyiseen Kaivopuistoon.

Postauksen ensimmäinen kappale on totta joka sana, mutta totuushan on se, että tästä asustani ei pukeutuminen juuri muutu tylsemmäksi. Heittelen nykyään päälleni vain helppoja asukokonaisuuksia, jotta vaihto työasuun olisi mahdollisimman nopea ja sujuva. Kaikki vähätkin asusteet ja krumeluurit ovat jääneet uuden työni myötä pois pukeutumisestani. Työpaikan piti helpottaa elämääni, mutta se päättikin nakertaa hitaasti blogini hengiltä väsyttämällä minut ja tappamalla pukeutumisinspiraationi. En muuten tiedä, miksi tein vielä kaiken kukkuraksi itselleni tylsän asuni kruunaamaan tuon typerän hätänutturan! Ehkä siksi, että viimeinenkin piikkipantani meni rikki enkä voi enää tehdä lettikampaustani. Jos joku tietää, mistä noita pantoja saisi vielä ruskeina, vinkkejä otetaan vastaan.

neule – Object (saatu)

tuubitoppi – H&M

farkut – H&M

kengät – 2nd hand

Vaikka kynsikuuri on vielä vähän kesken, lakkasin kokeilumielessä kynteni. Tuossa alla on värilakkana tässä postauksessa esitelty Essien kynsilakka. Kiinnostava tapaus on tuo kimalteleva päällyslakka, joka saa kynnet näyttämään siltä kuin ne olisi koristeltu punaisilla foliohippusilla. Kyseinen lakka on alkuperäisten magneettilakkojen keksijä Layla. Ceramic Effect -sarjan punainen hilelakka on normaalia glitterlakkaa näyttävämpi, minulla on käytössäni pressikassista saatu punainen sävy Killing Red. Yllättävää, että punainen väri vetosi meikäläiseen.

Olipa kiva räpsiä pitkästä aikaa vähän useampi valokuva samasta tilanteesta. Joskus myöhemmin on kiva fiilistellä menneitä päiviä ja se on yleensä vielä vähän kivempaa, kun päivästä on tallennettu muutakin kuin vain pelkkä päivän asu. Hienosti muuten sain peräti yhden syksyisen lehden näkymään tuohon alimpaan kuvaan otsalleni. Heitin lehtiä kuitenkin hetki ennen kuvan ottamista ilmaan aika ison kourallisen. Pitänee vielä treenailla tuota ajoitusta! :D