Kahvikonerakastaja täällä taas hei! Toimin tässä yhteistyöpostauksessa Dolce Guston sanansaattajana ja ajattelin esitellä teille erään aivan mielettömän mahdollisuuden. Nyt nimittäin meillä luovilla kahvikonerakastajilla ja keittiökonetuunaajilla on mahdollisuus suunnitella ihan oma kahvikone ja saada se lopulta ihan tuotantoon asti. Tällaisen mahdollisuuden antaa NESCAFÉ Dolce Gusto EuroDesign Contest -kilpailu, jossa itseään toteuttamalla voi saavuttaa jotakin ihan mieletöntä! Haluatteko, että kerron lisää?

Homma menee siis niin, että jokainen Dolce Guston Facebook-sivusta tykkäävä saa mahdollisuuden suunnitella ulkomuodon uudelle Melody-kahvikoneelle, jota ei siis tällä hetkellä edes myydä vielä missään. Suunniteltuja koneita voi äänestää tykkäämällä ja uuden tykkäysäänen voi antaa vaikka joka päivä. Kaksi tykätyintä kuvaa Suomesta pääsevät lopulta Euroopan jatkokisaan, josta valitaan jälleen tykkäämällä ja tuomariston avulla kaksi konetta tuotantoon. Itsehän kokeilin tätä koristelua ihan luonnossa vulkaanisen teipin avulla tuunausta varten saamallani Circolo-kahvikoneella, mutta toteuttakaa te itseänne tosiaan mieluummin tämän suunnittelusovelluksen avulla.

Nyt sitten tarkkana näiden arvontaohjeiden kanssa, sillä tuo FB-kisan lisäksi käynnissä on myös kahvikonearvonta, joka pidetään täällä blogissani, jotta FB-tunnuksettomat eivät jää ilman voittomahdollisuutta.

Ohjeet tulevat tässä:

  • Kertomalla, tahtoisitko mieluummin voittaa itsellesi koristelemattoman Circolo-kahvikoneen vai tuon minun graafisesti koristelemani, saat blogiarvontaani yhden arvan. 
  • Linkittämällä luomuksesi eli koristelemasi Melody-kahvikoneen tämän postauksen kommenttiboksiin, saat itsellesi blogiarvontaani toisen arvan.

Voit siis saada maksimissasi kaksi arpaa arvontaan ja arvonnassa palkintonahan on joko tuo minun koristelemani tai koristelematon punainen (kuten työpaikallani), musta tai hopeinen kahvikone. Aivan kuten kommentissasi toivot! Tuo hopeinen kone, jonka koristelin, on kyllä helppo “siivota” puhtaaksi, sillä teipeissä ei ole lainkaan liimapintaa. Valitsemasi kahvikoneen lisäksi palkintopakettiin kuuluu tietysti erilaisia juomakapseleita ja vielä kapseleille tyylikäs teline. Kahvikoneita voi suunnitella siis täällä 14.10. asti. Blogissanihan arvonta-aikaa on 30.9.2012 kello 20:00 saakka. Onnea arvontaan tasapuolisesti! :)

Psst! Myös Sofié tuunasi kahvikoneen, kuvia timanttisesta lopputuloksesta voi kurkistaa täältä.