Olen ihastunut kiharruspuikkojen helppouteen, mutta kironnut jo monta kertaa, ettei puikkoja valmisteta tarpeeksi isoina minun makuuni. En tiedä, oliko syynä päätä kohti kapenevien puikkojen muoto vai koko, mutta kiharat näyttivät liikaa “kiharoilta”. Jos ymmärrätte, mitä tarkoitan. Nyt kävi kuitenkin niin onnellisesti, että Braunilta testiin saatu Satin Hair 7 Colour –kiharrin muutti kaiken. Kihartimella saa juuri sellaiset isot Hollywood-kiharat, jotka eivät oikeastaan edes ole enää kiharat, vaan enemmänkin jättimäiset laineet.

Laitteessa on säädettävä lämpötila eri hiustyypeille, joten kihartimen käynnistämisen jälkeen sille ilmoitetaan napista säätämällä hiustyyppi ohuesta paksuun. Näin laite on hellävarainen, mutta juuri  tarpeeksi tehokas pysyvien kiharoiden tekemiseen. Kihartimen sivut eivät kuumennu, joten jos ei tahdo käyttää latvaklipsiä, tätä voi käyttää myös kiharruspuikon tavoin. Keraaminen runko suojaa herkkiä hiuslatvoja ja ehkäisee hiusten kuivumista sekä pitää yllä hiusten tervettä pintakerrosta. Tätä kiharrinta suositellaan nimenomaan värjätyille hiuksille, sillä laite on suunniteltu niin, että se säästää hiusväriä.

Suuri osa naisista suosii ehkä tuollaisia yllä olevan kuvan suuria ja määriteltyjä kiharoita, mutta minä rakastan haroa ne auki epämääräiseksi laineröykkiöksi. Tykkään, että hiukset näyttävät kivoilta, mutta eivät liian laitetuilta ja juuri sellaisen huolettoman lopputuloksen tällä raudalla saa. Taidan siis olla vieläkin vähän enemmän rämäpää kuin prinsessa. Pahoittelut, iso kiharruspuikko, mutta tittelisi susikkikihartimenani on nyt siirtynyt ansaitusti tälle uudelle tulokkaalle! <3