Aloitin erään syyskuun muutokseni heti sunnuntaina ja kävin ostamassa matkalukemista junaan. Valitsin pokkariosastolta luettavakseni Suzanne Collinsin Nälkäpelin. En ole katsonut vielä elokuvaa, sillä tahdon lukea kirjan ensin. Meinasin kyllä ensin lukea kirjasarjan englanniksi, mutta koska puhun töissä päivät enimmäkseen englantia ja sähköpostittelenkin vielä päivittäin kyseisellä kielellä, on kiintiöni aika täynnä. Päätin sitten nautiskella maailman toiseksi vaikeimmasta kielestä ja sen krumeluureista. Ei ainakaan vielä kaduta yhtään. Olen kuudennen luvun alussa ja kirja on jo koukuttanut minut.

Päivän asunani on ollut tänään aikamoisen syksyinen asukokonaisuus. Haluaisin niin, että olisi jo viileämpi, joten hikoilen itseni hengiltä, kun pukeudun ulos aivan liian syksyisesti. Trenssitakkikin oli tänään liikaa. Oma mokanihan tämä kuitenkin on, mutta en jaksa enää käyttää typeriä hellevetimiä. Syksyisen pukeutumisinspiraaation myötä tositoimiin pääsivät aamulla eilisen postauksen syyskengät ja ai että, ne istuvat jalkaan niin hyvin. En voisi olla tyytyväisempi valintaani! Tasapainon vuoksi otin muuten nyt sitten “sairaan monta” asukuvaa, kun tässä postauksessa saitte vain yhden. ;)

pusero – Estradeur

shortsit – Sonia Rykiel pour H&M

laukku – Guess (saatu)

myssy – Gina Tricot

kengät – Spirit (saatu)

Ilta kuluukin sitten leppoisasti töissä sateenkaarivärien keskellä. Olen nyt napsinut näitä työvuoroja ihan kunnolla itselleni, jotta pysyn kiireisenä. Kohta koittaa ensimmäinen tilipäivä ja pääsen nauttimaan työni hedelmistä. Mitään hurjaa shoppaussessiota ei ole luvassa, mutta yhtä mekkoa tahtoisin käydä sovittamassa nyt, kun siihen on varaa. Meille tuli uusi työntekijäkin, joka vaikutti ihanan energiseltä tytöltä. Mukava tutustua uusiin ihmisiin, kun tuntuu, että liikkeestä lähti niin monta tyyppiä, kun tulin töihin. Huomenna voisin paljastaa, mitä muuta uutta liikkeeseemme tänään tupsahti. En meinaa pysyä housuissani!

Kokeilin muuten toissapäivänä Hanko Sushin, joka sijaitsee siis tavallaan työpaikkani yläkerrassa, sushivalikoimaa. Otin mukaan medium-kokoisen lajitelman, joka oli kiitettävän monipuolinen ja vei nopeasti nälän pois, mutta ei täyttänyt yhtään liikaa. Ainut miinus tulee siitä, että soijakastike oli maakuni hieman turhan makeaa. Oikeastaan mitään huomautettavaa ei siis ole. Taidan hakea jatkossakin sushini töiden jälkeen tai jopa lounaaksi työvuoroon yläkerrasta. :)