Useimmat muutosprosessit alkavat aina päätöstä seuraavana maanantaina, mutta minäpä päätin aloittaa omani tänään. Ihan vain siksi, että nyt on suosikkikuukauteni ensimmäinen päivä ja se tuntuu oikein hyvältä ajankohdalta aloittaa jotakin uutta. Jos joku muukin kaipailee muutosta virkistämään elämäänsä, näistä meikäläisen keksimistä tempauksista saa vapaasti ottaa vinkistä vaarin. Mitä ikinä se sitten käytännössä tarkoittaakaan! :D

  • Sinkkuelämää-sarjassa Carrie pätkäisi upeat hiuksensa lyhyeksi polkaksi kipeän eron jälkeen. Sain siitä ja omasta mönkään menneestä tynkäsuhteestani (tynkä viittaa siis suhteen pituuteen) jännittävän idean hiusmuutoksen ja nyt on sitten aikakin varattu muutosta varten. Saatte jännittää ainakin suunnilleen puoleen väliin kuuta, mitä oikein keksinkään oman pääni menoksi.
  • Nyt, kun matkakorttini on vihdoin hankittu ja ladattu, pääsen jälleen käymään raitiovaunulla Hakaniemessä edullisesti. Yhteistyökumppanini Lady Line aukeaa onneksi jo aikaisin aamulla, joten pääse treenaamaan ennen aamuvuorojanikin. Aamuspinning on parasta mitä tiedän heti aamu-uinnin jälkeen. Jos ette ole koskaan kokeilleet kumpaakaan, käykää ihmeessä testaamassa. :)

  • Epäsäännöllinen ruokailu ja ihmeellisten herkkujen mättäminen suolanhimoissani on aiheuttanut sen, että mm. kynteni ovat aivan hirveässä kunnossa. Jatkossa aion taas keskittyä keräilemään ravinnosta vitamiineja ja hivenaineita, jotta saan enemmän hyviä ravintoaineita. Samalla opettelen noista älyttömistä herkkuhetkistä eroon, jotta saan heitettyä hyvästit kesätisseilleni.
  • Vaikka vapaa-aikaa on ihan kiitettävästi, lukeminen on valitettavasti silti jäänyt melkein kokonaan pois päiväjärjestyksestäni. Kirjat ovat väistyneet tietokoneen tieltä, vaikka rakastan lukemista. Jatkossa aionkin vähentää läppärin naputtelua tunnin päivässä ja käyttää sen ajan intensiiviseen lukemiseen. Onneksi Jonnan jumalaiselle kirjakaapille on vain muutaman kymmenen metrin matka, ei tarvitse raahautua edes kirjastoon.

  • Sisustaminen ei vieläkään kuulu suosikkitoimintoihini, mutta olen vihdoin saanut päähäni jonkinlaisen vision siitä, millaisen tästä kämpästäni tahtoisin. Asunnossani on esimerkiksi aivan liian vähän punaista väriä, joka on kuitenkin voimavärini. Kirjatkin puuttuvat kokonaan, koska en ole hankkinut vielä kirjahyllyjä. Asiaan on tulossa muutos luutltavasti aika pian sen jälkeen, kun saan ensimmäisen palkkani uudesta työpaikastani. :)