Viikon paras lahjus tuli ostettua hetken mielijohteesta ainakin sata kiloa lihoneelle Finski-kissallemme. Tämä samainen lelu löytyy katilta jo punaisena ja vaaleanpunaisena, joten pitihän se violettikin vielä saada kokoelmiin. Kaksi edellistä lelua ovat nimiltään Possu ja Popi, uudesta kaverista tuli Supo. Uskokaa tai älkää, mutta näiden hassujen nimien takana on aika selkeä logiikka. ;)

Viikon paras löytö tuli tehtyä Sokoksen kauneuden verkkokaupasta, jossa maailman parasta hiuslakkaa myydän nyt hurjissa jättipulloissa. Cutrinin Choozismista tuli lempparini saatuani sitä kerran blogin kautta kokeiltavaksi. Sen jälkeen lakkaa on pitänyt olla aina vähintään yksi pullo varastossa ja yksi käytössä. Ihana, kun nyt sai tilata kerralla kunnon satsin (1.5 litraa, krhm) ja vielä noin hyvällä hinnalla. Lakkaa voi siis tilata täältä, jos joku muukin on koukussa.

Viikon paras biisi on Diandran Outta my head. Kuultuani tämän ensimmäistä kertaa mietin välittömästi, että onpa joku keksinyt harvinaisen tarttuvan renkutuksen. Oikein korvamatojen kuningas. Kuulin kyllä esittäjän nimen radiosta, mutta tajusin vasta seuraavana päivänä, että kyseesssä on suomalainen Idols-voittaja. Aivan mahtavaa! Tämä kappale voi menestyä kansaisvälisestikin eli tehdä ns. Euphoriat! <3

Viikon paras ostos on oikeastaan “ostos”, sillä Salla ei antanut maksaa kihartimesta, jonka tahdoin hänen kirpputoripöydästään ostaa. Säästin kokonaisen euron ja sain itselleni tasapaksun kihartimen, jollaisen meinasin juuri vähän aikaa sitten tilata 40 euron hintaan netistä. Kartiokihartimet ovat kyllä kivoja, mutta haluan kuollakseni tietää, tuleeko tällaisella tasapaksulla kiharrustikulla vielä kauniimpi lopputulos. Raporttia seuraa toivottavasti pian. :)

Viikon paras muistutus koskee Huuto.net –kohteitani, jotka sulkeutuvat huomenna. Vielä ehtii siis huutaa, jos ei ole vielä sitä ehtinyt tehdä tai tahtoo korottaa tarjoustaan. Kohteisiin pääsee klikkaamalla tästä.