Viikon paras herkuttelumuisto pompsahti mieleen Tallinnan matkan kuvasaldoa selaillessa. Kävimme Viru Keskuksessa Veeran kanssa herkuttelemassa Yo! -jääjogurtilla, koska neiti halusi maistaa sellaista. Minä puolestaan tahdoin kokeilla konseptia, josta olin alkukesästä kuulemassa, ihan käytännössä. Pienin jogurttijäädykeannos kolmella lisukkeella maksoi alle kolme euroa ja sillä sai makeanhimon taltutettua hienosti. Täytteiksi valitsin tällä kertaa mansikoita, kookoslastuja sekä kaurakeksimuruja.

Viikon paras biisi löytyi Heli Kajon uudelta levyltä. Barcelonan sanoma ei ole omassa elämässäni mitenkään ajankohtainen, mutta se ei haittaa, sillä kappele on vaan jotenkin niin ihana, että kuuntelen sitä silti ihan koko ajan. Paheenani on valitettavasti kuluttaa biisejä loppuun kuuntelemalla niitä liikaa ja tälläkin hetkellä olen tuhoamassa tätä renkutusta. ;)

Viikon paras aamukahvi on näin kesällä tarjoiltu kylmänä. Dolce Guston testikäytössä olevaan Piccolo-kahvikoneeseeni (lisätietoja tässä postauksessa) saaduista juomakapseleista käytän tällä hetkellä ehdottomasti eniten jääcappuccinokapseleita. Paketissa on sekä kahvi- että maitokapseleita ja jopa tähän kylmään, jääpalojen kanssa tarjoiltavaan juomaan muodostuu ihana maitovaahto. Kapseleista voi lukea lisää täältä.

Viikon paras kuvaviesti tuli eilen isältäni. Schwarzkopfilla oli kesän alussa kampanja, jossa kaikkien merkin vaaleita hiusvärejä ostaneiden ja ostokuittinsa merkille lähettäneiden kesken arvottiin palkintoja. Minun kuittini kohdalle osui se pääpalkinto eli vaaleanpunainen skootteri ja nyt se on saapunut vanhempieni luokse. Nyt pitäisi enää päättää sota siitä, pidetäänkö ajoneuvo perheessä vai myydäänkö se pois! :D