Testasin Sallalta saadun kihartimen jo heti eilen ja tässä olisi kasa kuvia lopputuloksesta. Kyseessä on siis tuntemattoman ikäinen Rowentan Elite Model Look -kiharrin, jossa on virtakytkin, mutta ei lämmönsäätöä tai muitakaan hienouksia. Tässäpä ensimmäinen karikko, johon kiharruskokeiluni meinasi kolahtaa. Olen nimittäin tottunut nopeasti lämpiäviin kihartimiin enkä tajunnut, että tämä laite alkoi tuottaa kiharaa vasta noin kymmenen minuutin lämpenemisen jälkeen. Kärsimätön bloggaaja turhautui.

Toinen ongelmakohta oli laitteen latvaklipsi. Rakastan kiharruspuikkoja juuri siksi, että niissä latvatkin kihartuvat tasaisesti, mutta tässä saa helposti latvoihin jyrkän kulman, jos ei huomioi klipsiä. Ei tuohon tukkaan kyllä muutenkaan juuri mitään “tarttunut”, vaikka koetin kihartaa todella pieniä osioita. Lopputulos oli suunnilleen 70-luvun tukka eli ihan kiva, mutta en tiedä jaksanko jatkossa kuluttaa puolta tuntia näin laimean tukan valmisteluun, vaikka se nätti onkin.

Tämän kokoluokan ja mallin kihartimet ovat sen verran ihania, että harkitsen vakavasti pienen sijoituksen tekemistä ja tästä kihartimsesta modernimman version hankkimista. Nopeampi lämpiäminen ja lämpötilansäätömahdollisuus saattaisivat tehdä tästä kihartimesta uuden suosikkini. Himoitsin tällaista kuitenkin jo huhtikuussa saatuani ensikosketuksen tällaiseen jättikihartimeen.