Koska kesällä laiskuuteni pahenee äärimmilleen, hengailen yleensä hiukset auki enkä missään nimesssä jaksa suoristella tai aina edes harjata niitä. Rokkikiharoilla siis mennään tänäänkin ja hyvä niin. Sekainen tukka sopi jotenkin viileän ja sateisen päivän fiilikseen, ja tykkään yleensä hiuksistani sitä enemmän mitä enemmän ne ovat sekaisin.

Noista jumalaisista farkuista kirjoittelen takuulla lisää myöhemmin, mutta lyhyesti kerrottuna ne ovat siis vaaleammat versiot näistä suosikkifarkuistani. Sama pepunkohotusleikkaus, joka ei kyllä valitettavasti näissä kuvissa pääse esille, ja vetokatjut kapeissa punteissa. Jännä muuten, miten saman merkin sisällä voi farkkukoko vaihdella niin paljon. Noista tummista farkuista otin aikanaan koon 26″, näistä uusista taas sopiva oli 29″. Ja farkkukokonihan on siis oikeasti 28″.

toppi – Rutstore.se (saatu)

farkut – Liu Jo Jeans (saatu)

vyö – 2nd hand

kengät – Spirit

Kuulumisia kaipailleille on hieman huonoja uutisia, sillä jätin megalomaanisena urpona läppärini latausjohdon Kylmäkoskelle ja kulutin koneen akun loppuun eilen tehdessäni tikkapostausta. Tälle isolle koneelle ei asunnosta kovin hyvää paikka vielä löydy, joten tällä postaaminen on aivan helvetillistä. Jo noiden asukuvien rajaaminen meinasi viedä hermot. Kirjottamisesta näppis sylissä ja hiiri lattialla en edes aloita. Johto saapuu kuitenkin toivottavasti pian postissa, joten ei tätä tuskaaa kovin kauaa tule kestämään. Pahoittelut silti. :)