Kuulumisia, asukuvia ja muuta “normaalia” on kyselty, mutta tilanne on nyt valitettavasti se, että tämän muuttohässäkän keskellä hengailen lähinnä kollareissa hiukset suttunutturalla milloin missäkin seurassa. Malttakaan siis vielä tämä viikko. Tahtoisin kyllä kovasti jutustella normaalisti, mutta nyt stressaa niin kovaa, että juoksentelen vain ympäriinsä eikä blogille oikein jää aikaa. Asuntoni (kummatkin) ovat täynnä pullottavia jätesäkkejä ja ympärilläni vallitsee jatkuva kaaos.

Jotakin ihanaakin tämän kaiken kiireen keskellä silti koin. Toissaviikolla tilaamani kenkäpari saapui nimittäin vihdoin. Pidin ensin Jeffrey Campbellin kenkiä outoina klompsuina ja pyörittelin silmiäni, kun joku väitti Lita-mallisten kenkien olevan mukavat jalassa. Päädyin kuitenkin siskoni työpaikalla tylsyyksissäni sovittamaan kyseistä mallia ja jouduin kääntämään takkini. Pitsikuorrutetut nilkkurit lähtivät tilaukseen heti seuraavana päivänä.

Kengissä on sen verran piilopohjaa päkiöiden alla, että korkoa ei tosi asiassa ole niin hurjasti kuin mitä ensin luulisi. Tämän kenkämallin kohdalla neuvoisin kaikkia, joita yhtään tuo ulkonäkö houkuttaa, sovittamaan kenkäparia. Saatette nimittäin yllättyä iloisesti. Olisi ihana jäädä höpöttämään enemmänkin, mutta nyt jatkan rentoutumista muuttoapulaiseni kanssa. Tänään on tullut kannettua sen verran tavaraa asunnosta toiseen, että olemme kumpikin ansainneet hetken lepoa elokuvaillan muodossa. Palaillaan!:)