Tiedän, ettei kipeänä saisi riehua, mutta vielä pitäisi huominen jaksaa ennen lomaa. Koska eilen päivällä iskenyt jomotus ja päänsärky laimenivat kivasti pitkillä yöunilla, lähdin kaupungille hoitamaan asioita. Ylleni puin aika simppelin asun, jossa on kuitenin pientä jujua paidan kaula-aukosta vilkkuvien koristenarujen muodossa. Kokeilin muuten tänään tehdä nutturan sellaisen huijausdonitsin avulla. Niitä on kehuttu paljon, mutta itselleni tuli sellainen olo, että saan omista hiuksistani paljon kivemman nutturan. Tällainen siisti kampaus ei vaan sovi luonteeseeni.

paita – Impuls (saatu)

rintsikat – Marlies Dekkers (saatu)

farkut – Liu Jo Jeans (saatu)

kengät – Office

Nyt varmaan ymmärsitte, mistä tuo otsikko juontaa juurensa? Päivän kenkäparia lukuun ottamatta päivän asuni koostui tänään blogin kautta saamistani vaatteista. Otin asun hämykengistä vielä erillisen kuvan, koska ne herättävät aina kysymyksiä. Kenkien kärkiosa on sen verran avoin, että varpaidenvälit näkyvät. Kengistä ei kuitenkaan pursua mitään ulos. Toinen optinen harha syntyy kenkien epätasaisista reunoista, jotka nekin saattavat nopeasti katsottuina näyttää siltä, että ihoa valuu kenkien yli. Kaikesta hämmennyksestä huolimatta tykkään kengistä paljon.

Illan ohjelmassa olisi luomukosmetiikkaan tutustumista sekä sitä kaivattua lepoa. Onneksi kohta on juhannus ja saan taas karata maalle. En vaan osaa kuvitella juhannusta kaupunkimaisemissa, juhannus vaatii ehdottomasti järvimaiseman, itikoita ja paljon vihreyttä ympärilleen. Lisäksi toteutan Tampereella erään salaisen tehtävän, josta kerron lisää heti juhannuspäivänä. Joudutte kuitenkin jännittämään vielä hetken ennen paljastusta.;)