Sain vähän aikaa sitten testiin Clearasilin ihonhoitotuotteita. Kolmen koplaan kuuluvat puhdistusliinat, puhdistusaine/kasvonaamio sekä kuorinta-aine ihastuttivat tuoksullaan ja yllättävällä tehokkuudella. Clearasilin muita tuotteita olen kyllä aina pitänyt tehokkaina, mutta kun näistä puuttui se jäätävän voimakas “hammastahnaa kasvoilla” -efekti, en osannut odottaa näin miellyttävää lopputulosta.

Puhdistusliinat ovat perustoimivia, näistä en osaa oikein sanoa muuta. En ole koskaan tainnut törmätä huonoihin puhdistusliinoihin. Tykästyin enemmän sarjan kahteen muuhun tuotteeseen, molemmat tuubit saavat isot plussat riittoisuudesta sekä tuotteiden paksuista ja kermaisista koostumuksista. Kiitos siitä taitaa kuulua avokadolle, jota kyseiset tuotteet sisältävät. Erityismaininta puhdistusaineelle, jota voi käyttää myös kasvonaamiona. Tulee nimittäin aikamoisen pehmoiset posket! Miinusta tuubit saavat epäkäytännöllisistä korkeista.

Ja sitten siihen paketin jännittävimpään osaan eli PerfectaWash –kasvojenpuhdistusaineautomaattiin. Oikeastaan kyse on hygieenisestä annostelijasta, sillä laite ei varsinaisesti puhdista kasvoja. Se olisi jo aivan liian näppärää, vaikka näin laiska ihminen sitä kieltämättä arvostaisikin. Kuitenkin kyseessä on elämää himpun verran helpottava laite, sillä se toimii liiketunnistimella ja annostelee yhteen kasvojenpesuun tarvittavan määrän puhdistusainetta, kun tunnistimen kohdalle laittaa käden. Laitteen saa myös pois päältä, jos sen pelkää reagoivan kylpyhuoneessa liian herkästi.

Laitteeseen voi kiinnittää joko rauhoittavaa vihreää (Plant Extract) tai puhdistavaa punaista (Superfruit Splash) puhdistusainetta sisältävän pullon, sillä aloituspakkauksessa tulee yksi kumpaakin. Kumpikin täyttöpullo riittää sataan kasvojenpuhdistukseen, minkä jälkeen täyttöpulloja voi luonnollisesti ostaa lisää.

gif maker

Tällaisen kasvojenpuhdistuspaketin itselleen saavat ensimmäinen ja viimeinen tätä postausta kommentoinut sekä kahdeksan heidän välillään kommentoinutta, satunnaisesti arvottua kommentoijaa. Kommentointiaikaa on koko viikonloppu eli 24.6.2012 kello 23:59 asti. Kerrothan kommentissasi, miksi juuri sinun pitäisi voittaa. Perusteluttomat kommentit hylätään tasa-arvon nimissä, ja yhteensähän noita palkintopaketteja arvotaan siis peräti kymmenen. Onnea matkaan!:)