Täällä landella ei netti oikein tykkää toimia, mutta onneksi kirjoittelin tämän postauksen melkein valmiiksi jo eilen. Päätin perjantain aamiaistapahtuman lähestyessä, että puen ylleni maksimekon. Makseissa on se “paha” juttu, että niissä tuntee olonsa helposti hieman liian juhlavaksi, joten koetin viedä sitä fiilistä pois sujauttamalla jalkoihini ballerinat korkojen sijaan. Jotta asu ei olisi ihan niin pelkistetty, kaivelin asustelaatikostani hieman helyjä mukaan. Ranteeni kuorrutin erisävyisillä helmirannekoruilla ja eiliset kiharat sidoin nutturalle niskaani.

mekko – H&M

kengät – H&M

takki – Vero Moda

rannekorut (vasemmalla) – lahja Thaimaasta/arvontavoitto

rannekoru (oikealla) – Asos

Suuntasin tosiaan ihanassa auringonpaisteessa Mattolaiturille, missä järjestettiin Starbucksin kahvinmaistelutilaisuus. Pelin henki oli aikalailla sama kuin viimeksikin eli tunnistimme kahvien aromeja ja maistelimme ruokia, joiden kanssa ne sopivat yhteen. Varmistelin jo etukäteen, että Casey on myös tulossa. Törmäsin terassilla myös Anniinaan (jolla ei tällä hetkellä taida olla omaa blogia) ja pörröiseen Paavoon, joista oli ihan pakko napata kuva. Myös Sara oli paikalla, mutta en tajunnut kuvata kaunotarta ollenkaan.

Ja loppuun vielä syy siihen, miksi ne meikäläisen asukuvat kannattaa ottaa kotona jatkossakin. Ryhdistäydyin kerrankin kunnolla ja kysäisin ujosti, josko Casey voisi napata minusta muutamat kuvat. Siinähän kävi sitten juuri niin kuin aavistelinkin. Näytän aivan törkeän räjähtäneeltä kaikissa ulkoilmakuvissa, mikä siis johtuu vain ja ainostaan huonosta mallista. Että terveisiä vaan hiekkalaatikolta!:D