Hyviä uutisia kaikille Björn Borgin vaatteiden ja asusteiden ystäville! Osoitteessa Sörnäisten rantatie 27 järjestetään tänään ystävämyynnit, joista voi tehdä upeita löytöjä. Paikka on auki kello 12-19 ja maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi myös erilaiset maksukortit pankkikortista Electroniin. Ystisten FB-tapahtumassa kerrotaan asiasta tarkemmin ja sinnehän pääsee kätevästi tästä.

Asusteethan eli laukut ja lompakot sopivat koosta huolimatta ihan kaikille, mutta niiden lisäksi myynnissä on myös kenkiä eri kokoisina sekä alusvaatteita kokohaitarilla XS-XXL. Lisäksi tarjolla on Björn Borg Sport -vaatemalliston näytekappaleita, mutta ne ovat valitettavasti rajoitettua kokoa S (naisilla) ja M (miehillä). Paikalla on sovituskoppi. Minä kävin tonkimassa valikoimaa jo tänään ja shoppailinkin hieman kaikkea pientä kivaa.

Ostin tapahtumasta pelkkiä alusvaatteita, vaikka pitkähihainen juoksupaita oli kyllä virallisella ostoslistallani ykkössijalla. Valitettavasti en vaan sellaista itselleni löytänyt. Kassan kautta kotiin lähtivät sekä valkoiset pitsirintsikat että saman sarjan alushousut. Myös neonkeltaiset rintsikat päätyivät asumaan alusvaatelaatikkooni. Niille ei ollut enää alaosaa jäljellä, joten ostin parit värikkäät pikkarit tätä puutetta kompensoimaan. Nämä rintsikat maksoivat 10 euroa kappale, alushousut samoin.

Suosittelen lämpimästi poikkeamaan ystävämyytien toisen päivän satoa tarkistamassa, jos vaan liikutte Sörnäisissä päin. On ihana hemmotella itseään pienillä ostoksilla, mutta vielä ihanampaa se on silloim, kun hemmottelun voi tehdä normaalia paljon edullisemmin. Mars, ystävämyynteihin siitä siis! Vai kävittekö kenties jo siellä?:)