Asukuvia tuleekin poikkeuksellisesti jo nyt, sillä illaksi pitää varautua äkkilähtöön enkä ehkä pääse koneelle. Olen tällä hetkellä palaverissa PlayStation-miehen(:D) kanssa ja juonimme yhdessä pelifaneille lukijoilleni kivoja juttuja. Tekken-postaukseni jälkeen en epäile yhtään, etteikö lukijakuntaani sisälly silmät kiiluen pelimaailmassa seikkailevia naisia, joten eiköhän tässä ole mahdollisuus vaikka kuinka mukavalle yhteistyölle jatkossakin.

Ylleni sujautin rentoilufarkut ja tuubitopin. Kun ilmat lämpenevät, alaosani tulee vaihtumaan farkkushortseihin, jotka ovat lähes identtiset näiden farkkujen kanssa. Puntit vaan ovat lyhyemmät. Koska ulkona ei ollut mikään helle, puin topin päälle vielä rotsin lähtiessäni ulos. En vaan jaksa kuvata sitä joka päivä, joten saatte kuvitella takin ylleni. Kengiksi valitsin maltillisella korolla varustetut neonkorkkarit, joita olen käyttänyt aivan liian vähän, koska en ole ehtinyt vielä teettää näihin parempia pohjia.

toppi – H&M

farkut – H&M

vyö – 2nd hand

kengät – Diesel

Neonväriä piti saada kenkäosaston lisäksi myös kynsiin, joten maalasin ne suosiolla ehkäpä maailman neonpinkeimmällä kynsilakalla. Essien Punchy Pink on sen verran vanha kynsilakka, että siinä on vielä se kammottavan ohut sivellin, mutta väri on niin ihana, etten voi olla julistamatta tätä parhaaksi kesäkynsilakaksi ikinä. Tai no, ainakin niinä kesinä, kun neonvärit ovat näin pop. Kokeilin myös vedenvihreää silmämeikkiä, koska arvelin sen sopivan kivasti ruskettuneeseen ihoon.

Illemmalla lähden tutustumaan Gina Tricot’n uuteen mallistoon. Lupaan raportoida heti huomenna, jos siellä on joitakin to-die-for -juttuja! Varautukaa muuten henkisesti siihen, että huomenna starttaa heti aamusta aika vihainen arvonta. Jos siis joku eläinrakas ihminen ajatteli unohtaa tietokoneen viikonlopuksi, käykää ihmeessä osallistumaan vihaiseen arvontaan vaikka heti aamuviideltä. Tajusittekohan jo huonoista vihjeistäni, mikä mahtaa olla arvonnan aihe.;)