Aargh! Kävelin tänään jalkani muusiksi kaksilla eri kengillä, mutta kivaa oli. Kävin aamulla joogahetkessä, kosmetiikkabrunssilla sekä vielä ystävämyynneissä, joista on ehkäpä tulossa juttua vielä myöhemmin. Harkitsin myös vakavasti kasvojeni suttaamista tuohon seuraavaan valokuvaan. Osui näköjään taas kohdalle sellainen (=#/%!-päivä, josta ei kannattaisi ottaa valokuvatodisteita. (Tästä ketutuksesta ja ällötyksestä voi siis laskea viikon kuukautisten alkuun. Voi kurjuus.)

toppi – H&M

farkut – Wrangler (saatu)

kengät  – Office

Nuo farkut valittiin minulle eilisessä  Wranglerin aamiaistilaisuudeessa merkin uudesta Keep True-mallistosta (F/W). Minulle valitut farkut ovat nimeltään Courtneyt ja näistä kapealinjaisista pilleistä ennustetaan hittifarkkuja. Uusi mallisto sisältää uusia keksintöjä, mutta pääasiallisesti se keskittyy kunnioittamaan jo eräänlaisiksi klassikoiksi muodostuneita Wrangler-yksityiskohtia. Brändin 1900-luvun alussa käynnistynyt historia elää moderneissa leikkauksissa ja tyylin viimeistelevät yksityiskohdat. Korostetun ”W”-tikkauksen lisäksi niitä ovat mm. kellotasku, köysi-logo sekä vyönlenkkien lukumäärä, joka ei ole seitsemän vain sattumalta.

Ihastuin näihin farkkuihin värityksen eli pesun vuoksi, mutta kappas – näissä kuvissa farkut ovat aivan eri sävyä kuin showroomilla niitä himoitessani! Ota siitä sitten selvää, mikä se oikea sävy oikein on. Pitää varmaankin juosta takaisin ulos ja tarkistaa se ihan luonnonvalossa. Samapa tuo, sillä farkut tuntuvat jalassa hyvältä, vaikka niissä onkin hieman liikaa joustoa makuuni. Ja näistä vielä sanottiin, että näissä on vähemmän joustoa kuin ennen. Ehkä, jos vertailukohtana ovat farkkuleggarit tai uimapuku.;)

Valkoisen topin ja farkkujen kaveriksi maalasin huuleni oranssinpunaisiksi. Se näytti niin hyvältä näiden farkkujen esittelijällä, että matkin idean häpeilemättömästi. Puna on Topshopilta saamani ja sen sävy on Satorial. Nettikauppa näitä ei Suomeen toimita, mutta Eerikinkadun Helsinki 10 -myymälästä voi käydä ostamassa oman punan, jos kesäpuna on vielä hukassa. Ja jos oranssinpunainen ei tunnu oikealta, tässäpä toinen kesäpuna harkintaan. Minä pidän molemmista, fiiliksen mukaan mennään.

Nyt sitten sadas pesukoneellinen pyykkiä pyörimään ja erästä tärkeää puhelua odottamaan. Pitäkäähän peukkuja, että tämän tytön unelma toteutuu ja ihana asunto tarttuu haaviin. En nuolaise ennen kuin tipahtaa eli palataan asiaan sitten, kun jotakin varmistuu suuntaan tai toiseen. Sen verran kamala olo tällä hetkellä, että pakko mennä nukkumaan.:/

Psst! Muistakaa huutaa nämä Hunterin kumisaappaat pois kenkäkaappiani täyttämästä. Huutoaikaa on enää huomiseen asti, joten nyt kannattaa toimia, jos saappaita yhtään itselleen himoitsee!