Viikon paras tv-pätkä ei välttämättä ole viikon paras tv-pätkä meikäläisen osalta, mutta jotenkin tämä piti ujuttaa mukaan!:D Syksyllä nauhoitettu vierailuni Hullu juttu -ohjelmassa näytettiin telkusta torstaina 26.4. klo 20.00. Sitä voi kuitenkin katsella täältä vielä ainakin tämän päivän ajan, jos kiinnostusta löytyy. Kaupallisuudesta jutustellaan noin 17 minuutin kohdalta eteenpäin. Pahoittelut rumasta sanasta.

Viikon paras analyysi suoritettiin kasvoilleni eräällä showroomilla, kun Specsaversin kehysasiantuntija valitsi minulle ja kasvonpiirteilleni sopivat aurinkolasit. Perhosmaisten filmitähtilasin merkki oli muistaakseni Sand ja hinta noin 120 euroa. Olo oli kyllä kotoisa jopa noinkin naisellisissa aurinkolaseissa.

Viikon paras haastattelu löytyi juoksulehdestä. Olin jo unohtanut koko haastattelun ja pääsin yllättämään itseni, kun oma kuva pomppasi lehdestä eteeni. Tavoitteenani ensimmäisellä puolimaratonillani on tosiaan “vain” päästä ehjänä maaliin. Lähden ihan viimeisessä ryhmässä, koska en osannut asettaa itselleni mitään aikatavoitetta ilmoittautumisvaiheessa. Seuraavalla kerralla se onkin jo helpompaa tämänkertaisen tuloksen perusteella.

Viikon paras kierrätysidea on vappuroskien muuntaminen taiteeksi. Electroluxin polkupyörälähettiläät keräsivät toissapäivänä Helsingin suosituimmista vapunviettopuistoista muovijätettä seuranaan muotoilija Tiia Vanhatapio. Tässä Trash into Design -kampanjassa koetetaan korostaa, että jätettä voisi käyttää enemmänkin hyväksi kierrätettynä raaka-aineena. Tiia Vanhatapio luo tämän vuoden vappujätteistä design-imurin, joka esitellään syksyllä 2012. Tämä tempaus on jatkoa aiemmin hehkuttamalleni Vac from the Sea -ekoimurikampanjalle, jossa jätemuovi kerättiin merestä.