Pienestä tauosta kärsinyt postaussarja jatkuu jälleen! Uusin putiikkilöytöni on Nikkotakko, joka tarjoaa kiinnostavia uniikkikoruja. Valmiiden korujen lisäksi myös kuvakorutilaustöitä on mahdollista teettää, jos nurkissa vaikkapa pyörii sähköisessä muodossa oleva valokuva, jonka tahtoo konkreettiseen käyttöön. Koruissa on aistittavissa muotoilun kautta elävää vintage-henkeä modernilla tvistillä. Tämän fiiliksen tiivistää ehkäpä parhaiten tämän postauksen lopusta löytyvät “Kekkos-kukka”!:D

Kotisivut Nikkotakolla ovat selkeät ja tuotteita on helppo selailla kategorioittain. Vain diashowmainen selailu ärsyttää välillä ja jäin todella kaipaamaan yleisluontoisempaa esittelysivua yläpalkin valikkoon.  Tarinasta merkin takana olisi kiva tietää lisää. Koruja voi ilmeisesti tiedustella sekä ostaa sähköpostitse, joten varsinaisena nettikauppana korumerkin kotisivu ei oikein toimi. Netin lisäksi tuotteita myydään muutamassa putiikissa sekä täällä Helsingissä että Turussa. Jälleenmyyjät löytää tältä sivulta.

Tuotevalikoimista löytyy uniikkikoruja riipuksista ja rintakoruista sormuksiin sekä hius- ja rintakukkiin. Materiaaliena on käytetty mm. helmiä, lasia ja puuta. Vaikka korut näyttävät olevan tyyliltään samaa sarjaa, koruvalikoima on silti yllättävän monipuolinen. Luonnon, joka tuntuu olevan koruissa vahva teema, lisäksi tarjolla on myös kuvia ihmisistä (julkkikset ja hahmot historiasta) sekä universaaleja muotoja. Kukat ja eläimet tuntuvat kuitenkin olevan Nikkotakko-korujen vahvuus, niihin minäkin merkin tuotteissa ihastuin.:)