Vihdoinkin on aika pyöräyttää odotettu treenivaatearvonta käyntiin! Björn Borg tarjosi minulle tilaisuuden arpoa teille upean lahjapaketin ja samalla sain itselleni samasta mallistosta treenivaatteita. Palataan siihen arvontaosuuteen postauksen lopussa, nyt ajattelin esitellä teille hieman, mistä kyseisen sporttimerkin kevätvaatteissa on tänä vuonna oikein kyse. Ainakaan värejä ei ole unohdettu.

Tarjolla on ainakin pinkit rentouluhousut jännittävällä “alusvaateyksityiskohdalla” vyötäröllä, aika moni luuli meikäläisen vilauttelevan tyttöboksereitaan.  Housuihin mätsäämään on saatavilla myös samanvärinen treenitoppi.

Suomi-fiilistä tarjoaa sininen trikoohuppari naisellisella muotoilulla. Myös tässä yksityiskohdat eli kiristysnauhat, tekstit ja logot ovat raikkaan valkoiset.

Samaa sinistä on tarjolla myös treenitopin muodossa. Tämä on siis sama toppi kuin pinkki, mutta vain eri värinen. Materiaali on pehmoista puuvillaa.

Mustat juoksutrikoot nyt sopivat yhteen minkä yläosan kanssa tahansa, mutta niiden violetti yksityiskohta korostuu kivasti, kun housujen seuraksi pukee samaa violettia olevan hupparin. Tämä on tuplakappale tuosta sinisestä hupparista.

Oikeastaan kaikki vaatteiden värit ovat niin puhtaita ja selkeitä, että ne sopivat keskenään kivasti yhteen. Hieman addiktoituneempi mätsääjä jatkaa väri-ilottelua vielä vappuisen latvadippauksen muodossa. Tästä IsaDoralta saadusta hiusmaskarasta taidan postata vielä erikseen.

Kuinka sitten voit saada itsellesi uudistetun treenivaatteiston? Se onnistuu yksinkertaisesti vierailemalla Björn Borgin nettisivuilla ja linkittämällä ihanimman vaatekappaleen, kenkäparin tai vaikkapa asusteen tämän postauksen kommenttiboksiin. Muistathan samalla kertoa, miksi juuri tämä tuote on valintasi, sillä perusteettomat vastaukset eivät osallistu arvontaan. Osallistumisaikaa on ruhtinaallisesti sunnuntaihin eli 6.5.2012 kello 20:00 asti ja arvonnan voittajalle on luvassa noin 150 euron arvoinen BB-sporttipaketti!

Pidän tästä arvonnasta erityisesti siksi, että tällä kertaa myös miehet voivat osallistua, sillä palkintopaketin voi kasata joko naiselle tai miehelle sopivaksi. Tasapuolisesti onnea kaikille arvontaan!:)