Olipa päivä! Jotenkin kaikki tapahtumat kertyvät tietyille päiville ja tänään oli todellakin yksi niistä päivistä. Onnistuin jopa eksymään matkalla yhteen tapahtumaan, voi tätä landetytön suunnistustaitoa. Illalla olisi vielä eräs tapahtuma, johon Ninan kanssa suuntaamme yhdessä. Ihana päästä juoruilemaan ja höpöttelemään. Varsinkin, kun posti toi tänään jotakin kunnon aihettakin höpöttelyyn.

Pääsin muuten pitkästä aikaa käyttämään harmaita farkkujani. Koska ne ovat niin värittömät, vaikka niitä yli kaiken rakastankin, sekoittelin yläosaan mintunvihreää ja punaista. Jalkoihini sujautin erät rakkaimmista kengistäni eli tummanharmaat kiilakorot isoilla solkikoristeilla. Näillä on niin hyvä kävellä, ettette uskokaan! Kengistä puheen ollen, vielä kannattaa tehdä tarjouksia, sillä tällä hetkellä muutama kenkäpari on vielä täysin ilman tarjouksia. Lue lisää täältä, jos kiinnostuit yhtään ja auta ahdistunutta bloggaajaa tyhjentämään asuntoaan.


tuubitoppi – H&M

silkkitoppi – H&M (saatu)

farkut – H&M

kengät – Aldo

Palatakseni vielä alkuviikkoon, täytyy tunnustaa, että jouduin tiistaina iltapäivällä kokeilemaan vähän kuin vahingossa niitä yhteistyökumppanini Lady Linen Hot-tunteja, joista aiemmin stressasin. Menin pahaa aavistamatta normaalille Fitness Pilates -tunnille, jonka alkupuolella ohjaaja käänsikin yllättäen katossa olevien lämmityslaitteiden nupit kaakkoon, sillä meidän tuntimme jälkeen alkaisi Hot Jooga -tunti ja sali piti laittaa lämpiämään. Arvatakaapa, olinko asettunut suoraan lämmityslaitteen alle, koska saavun tunnille niin myöhään? Kyllä vaan.

Kokemuksena tuollainen lämmitetty huone oli näinkin matalasta verenpaineesta kärsivälle aivan kamala. Sama kuin olisi saunassa venytellyt, sillä meikäläinenhän menee saunaan, kun siellä on 40 astetta lämpöä. Okei, maksimissaaan 60, jos iskä on ehtinyt ovelasti lämmittää liikaa. Joka tapauksessa silmissä vilisi mustia pilkkuja jo siinä vaiheessa,  kun piti vain olla paikallaan silmät kiinni. Kun piti siestä paikallaan, huojuin kuin heinäseiväs. Ei, lämpö ei sovi minulle. Eipähän tarvitse käydä enää varsinaisilla Hot-tunneilla sitä toteamassa. Zumban  lisäksi olen nyt löytänyt toisen lajin, johon minusta ei vaan ole.:/

Psst! Äiti?! Onko meillä ylimääräistä silitysrautaa mulle?:D