Nyt kaikki Jyväskylän tai sen lähipaikkakuntien asukit kuulolle! Kampaamo lumo on vihdoin avannut ovensa Jyväskylän keskustaan Kilpisenkadulle. Lumo tarjoaa asiakkailleen parturi- ja kampaamopalvelut, upeat kampaukset, hiustenpidennykset sekä meikkipalvelut. Huhu kertoo, että tulevaisuudessa luvassa on myös ripsipidennyksiä.

Hiusnäppäryyttä tytöille on opettanut Jyväskylän ylpeys eli Aki Korpinen hius- ja meikkikoulussaan. Meikkikoulutus puolestaan on saatu paikallisen gurun eli Kaija Koskisen opissa saman instituutin alla. Tämä oli muuten se taikasana, joka sai minut lähtemään vierailulle näinkin uuteen kampaamoon. Sain tutustumisbrunssin kunniaksi itselleni ilmaiseksi uuden hiustyylin ja mukaan muutaman hiustuotteen kokeiltavaksi.

Kampaamo luottaa vahvasti Label.m -sarjan hiustuotteisiin, joita saakin ostettua vain kampaamoista. Lumon lisäksi näitä käyttää Jyväskylässä vain yksi toinen kampaamo. Pidin kovasti siitä, miten purnukat sopivat kampaamoon värimaailmaltaan. Vaikka pullot saattavat näyttää tylsiltä, ylellisen hiusmerkin tuotteilla on paljon faneja, sillä tuotteet sisältävät runsaasti luontoperäisiä raaka-aineita ja ne sopivat myös vegaaneille.

Valtaosa sarjan tuotteista sisältää sekä UV- että lämpösuojan, mikä miellyttää meikäläistä suuresti. Samoin kuin tuotesarjan miedot, mutta miellyttävät tuoksut. Oma suosikkituotteeni sarjasta on tällä hetkellä monitoimisuihke, josta kirjoittelinkin jo aiemmin tässä postauksessa.

Alkutilanne oli tosiaan se, että raidoitettuun tukkaani epätasaisesti tarttunut hoitoaineväri haalistui rumasti, korostaen samalla tyvikasvua entisestään. Lisäksi nukahdin edellisenä iltana märillä hiuksilla, jolloin päästäni löytyivät aamulla tutut kiharat. Kun ne harjasi auki, muodostui pääni ympärille tuollainen “upea” hamppupehko, joka vielä oikein korosti epätasaista hiusväriäni. Tälle lookille ihan hetki hihiteltiin tyttöjen kanssa.

Pohjaväriksi uuteen tyyliini laitettiin tummin ruskea, mitä päästäni jo löytyi. Sitä piristettiin sitten vielä uudella raitavärillä, joka vaaleantaa hiusta ja luo siihen kauniit, ruskeansävyiset raidat. Värin jälkeen hiuksiin laitettiin vaikuttamaan kosteuttava ja hoitava Intensive Mask -tehohoito. Hiukset viimeisteltiin lopuksi itselleni uutena tuttavuutena tulleelle Revolv´it -kihartimella, jolla saa tuollaiset isot kiharat. Vilautinkin lopputulosta teille jo etukäteen, mutta tässä vielä toinen kuva.

Uuden kampaamon kunniaksi keksittiin tyttöjen kanssa pieni pääsiäisyllätys teille. Ensimmäinen kampaamossa vieraillut lukijani saa nimittäin itselleen Label.m -merkin Sea Salt Spray -suolasuihkeen täysin ilmaiseksi, kunhan vaan mainitsee tytöille tulleensa hakemaan MouMoun suolasuihketta. Osoite on siis Kilpisenkatu 9.

Tarjouksia ja kilpailuja lumolla on tällä hetkellä voimassa useampi. MouMoun lukijoille on tietysti järjestetty erityisalennus, 20 % tutustumisedun kaikista kampaamo- tai parturipalveluista (myös hiustenpidennyksistä) saa tutulla koodilla “moumou” toukokuun loppuun asti. Huhtikuun loppuun mennessä käyneiden kesken arvotaan valkoinen Nokia Lumia 710. Tämän lisäksi kannattaa kurkata myös kampaamon FB-sivu, sillä sieltä löytyy kaikkea kivaa.:)