Tämä viikko taitaakin kulua täällä maalla pääsiäisloman merkeissä. Vähän harmittaa, kun äidin loma olisi vasta ensi viikolla, mutta eiköhän täältä puuhaa silti löydä. Tuo sisäkissamme Finski on ainakin aivan liekeissä, kun kerrankin on leikittäjä melkein kellon ympäri. Minä taas saan nautiskella kauniista luonnosta ja kotisaunasta. Niin, ja hiljaisuudesta. Terkkuja vaan naapurin hurmaavalle meteliperheelle.

Blogin suhteen olisi muutama juttu. Jos millään jaksatte uhrata minuutin tai pari elämästänne, olisin kiitollinen, jos antaisitte palautetta tähän postaukseen Gloria-lehden uusiutuneista kotisivuista. Samalla voitte voittaa kyseisen lehden puolivuosikerran. Toinen juttu liittyy blogin sisältöön loman aikana. Koska täällä landella on ihan täysi talvi, pukeudun pilkkihaalariin ja asukuvia ei nyt hetkeen kuulu. Sen sijaan kuuluu fiilistelyä, ruokajuttuja ja ehkäpä toinen arvontakin vielä tälle viikolle. Ymmärrän kyllä postaustoiveenne, mutta blogini sisältö on suoraan verrannollinen siihen, mitä elämässäni tällä hetkellä tapahtuu.

En ole hetkeen kertonut tarkempia kuulumisia, koska elämäni on ollut hieman auki. Nyt on kuitenkin jo hieman enemmän uutisia, sillä postitin aivan viime hetkillä hakemuksen Helsingin yliopistoon kemian laitokselle. Päätin, että jos se ehtii ajoissa, tarkoitukseni on jatkaa kemiaa. Jos ei, se on kohtalo. Välivuosi ei ahdista yhtään, tekisin jopa melkein mielelläni töitä ja miettisin, mitä elämältä haluan. Mutta saa nyt sitten nähdä, miten tässä käy. Toisaalta olisi kiva päästä omankin alan töihin.

Töihin liittyen päätin myös muutaman vuoden tauon jälkeen hakea konkreettisia kesätöitä. Nuorena painoin kesät duunia metallitehtaissa, jotta rahasta ei olisi puutetta eikä kouluvuoden aikana tarvitsisi tehdä töitä siinä opintojen ohella. Jossakin vaiheessa kävi kuitenkin niin hyvä tuuri, että pääsin tekemään urakkahommia ja vielä etänä eli kesän sai “lomailla”, kunhan vaan hoiti nämä urakat pois tehokkaasti jo lukuvuoden aikana. Enää en sellaisia repäisyjä toistaiseksi ainakaan jaksa, joten fyysinen kesätyö kiinnostaisi. Saa nähdä, tärppääkö hakemus jonnekin.

Nyt sitten kahvia napaan ja takaisin lumitöihin. Tämä koko tienoo hautautui lumikinosten alle tuon vaatimattoman vuorokauden kestäneen lumipyryn aikana. Aamulla pääsin jo vähän maistamaan luontoäidin  huonoa huumorintajua, kun olin lapioinut tunnin terassia auki jään ja lumen alta ja saanut vihdoin sen lakaistua puhtaaksi. Eiköhän rouva Luonnonvoimat sitten ropsauta katolta 2000 kiloa lunta siihen terassille. Arvostan.;)