Löysin viime viikolla kaksi pinkkiä aarretta – muotoilevan alusmekon ja monijalkaisen avaruusötökän. Tämän näppärän otuksen nimi on Tangle Teezer. Sen tarkoitus on selvittää hiuksista takut mahdollisimman hellävaraisesti, mutta muitakin toimintoja tämä ötökkä “takuntappamisen” lisäksi taitaa.

Sen lisäksi siis, että tällä selvittää jopa märät hiukset hellävaraisesti, tämä hellii harjauksen aikana pehmeillä piikeillään päänahkaa ja lisää samalla ihon pintaverenkiertoa. Normaalien hiusten lisäksi takut katoavat helposti myös peruukeista, hiustenpidennyksistä ja afrotukasta. Harja sopii hyvin käteen ja sitä on helppo käyttää, vaikka ei tietäisi siitä mitään etukäteen. Värivaihtoehtoina on myös mustaa, jos joku ei pinkkiä siedä.

Vaikka en itse yleensä tupeeraa hiuksiani edes aseella uhattaessa, tämä ötökkä kuulemma hiusten selvittämisen lisäksi myös tupeeraa ne taidokkaasti. Jos kiinnostuit tästä lukuisia palkintoja voittaaneesta keksinnöstä, jälleenmyyjiä voi kurkkia täältä. Omani ostin viikonloppuna Jyväskylän lumosta lyhyen oppitunnin ja demonstraation jälkeen. Mainonnan orja osui jälleen kultasuoneen.:)

Edit: Ja nyt voi kommentoidakin. Terkkuja “kivalle” WordPressille, joka esti kommentoinnin automaattisesti jo toisen kerran viikon sisään!<3