Äh, oli kiva ajatus kuvata video, mutta sen onnistuminen olikin sitten näköjään eri asia. Sälekaihtimet olisi tietysti voinut nostaa ylös. Meikistä olisi voinut tehdö niin vahvan, että se näkyy tuossa valaistuksessa. Opin vihdoin myös sen, että kuvakoon tarkistaminen valokuvalla ei auta, sillä videoasetuksilla kuvasta rajaantuu aina iso osa pois. Eli ensi kerralla huudan asian kilometin päässä kamerasta, jotta se ei ole liian läheltä kuvattu.

Ja sitten vielä sama sanallisesti kuvien kera. Meikkiyhteistyökumppanini Grimas ilahdutti minua pussillisella kosmetiikkatuotteita. Jos merkki ei ole kaikille tuttu, siitä voi lukea lisää esimerkiksi tästä postauksestani. Kaikkia nyt saamiani tuotteita yhdisti niiden valkoinen varimaailma, joka tuo aivan mieleen lumikuningattaren. Vaaleaa, huurteista ja kimaltavaa eli varsin ihanaa!

Paketin ensimmäinen tuote oli neljän luomivärinapin meikkipaletti. Napeista kaksi oli helmiäisiä ja kaksi mattaisia. Sävyt taittoivat mm. punaiseen ja keltaiseen. Sen sijaan, että sutisi silmäluomet tökerösti valkoisiksi, tällaisilla on mukava vaikkapa taittaa luomivärin sävyä tai korostaa kulmaluuta tai silmän sisänurkkaa.

Pussista löytyi myös:

  • helmiäisvalkoinen meikkikynä, jonka käyttöön olenkin antanut jo vinkin aiemmin.
  • vaalea huulipuna, joka toimii parhaiten jonkun värillisen punan päällä luomassa huurteista vaikutelmaa tai korostamassa vaikkapa kulmaluuta.
  • glittergeeli vaaleansävyisillä hileillä esimerkiksi luomivärin päällä käytettäväksi.
  • glitterjauhetta, jolla saa hieman näyttävämmän ja dramaattisemman lopputuloksen kuin tuolla hillitymmällä glittergeelillä.

Paketin kruunasi pari kerrassaan upeita irtoripsiä, jotka on teemaan sopivasti koristeltu valkoisilla minihöyhenillä. Grimasin irtoripsiä on tullut testailtua ennenkin, joten odotan innolla, että eteeni tulee jokin mahtava tapahtuma, jossa näitä voi käyttää.

Saamani jutut ovat sen verran erilaisia maanläheiseen (lue: tylsään ja ruskeaan) meikkimakuuni verrattuna, etten olisi niitä itse uskaltanut ostaa, mutta nytpä pääsen koettamaan, mihin näistä on. Varsinkin tuo huulipuna ja sen erilaiset käyttömahdollisuudet kiinnostavat. Jos muuten jonkin tuotteen tarkempi nimi tai sävy jäi hämäämään, niitä saa kysellä.:)