Luottotuote tai luottomikätahansa on asia, joille muiden genrejen bloggaajat yleensä meidän tyyli- ja kauneusbloggaajien sanavarastoissa naureskelevat. Miksi sitä etuliitettä pitää viljellä, kun se niin ärsyttää? Vastaus on äärettömän yksinkertainen.

meikkivoide / Lumene* ripsiväri / Max Factor kynsilakka / Mavala meikkikynä / Grimas*

Kuvittele, että saat kutsun treffeille tai johonkin tapahtumaan, jossa täytyy olla mahdollisimman edustava. Saat 3 minuuttia aikaa valita vaatteet, jotka puet yllesi, ja meikit, joilla ehostat itsesi. Mitä otat mukaasi? Vastaus tähän kysymykseen on, että tietysti sen meikkivoiteen, joka pysyy kosteassa, pakkasessa, tuulessa ja oikeastaan missä vaan olosuhteissa täydellisenä. Sen paidan, joka poikkeuksetta kerää kehuja. Ne korkokengät, joissa voit kävellä tunteja ilman päkiöiden vihlomista tai jalkojen puutumista. Valitset siis varmaankin ne asiat, joihin tiedät voivasi luottaa?

eyelinertussi / Isadora* valokynä / Lumene* luomiväri / Lumene* ripsiväri / Sensai

Eiköhän siis lakata nillittämästä bloggaajien luottotuotteista, kun termin käyttäminen on kuitenkin 100-prosenttisesti perusteltua. Postauksen kuvituksena on muuten muutama tämän hetken luottokosmetiikkatuotteeni. Jos ketään kiinnostaa.:)

(*merkityt saatu)