Ulkona on niin kaunista, että tekisi mieli vaan tuijottaa ymprilleen suu auki. Harmi vaan, ettei niin voi tehdä, ettei kieli jäädy. Olisi ikävää, jos muiden ruumiinosien lisäksi menettäisi pakkaselle vielä puhekyvynkin. Talvi on inspiroiva ja kyllä kaunis katsella, mutta siitä on hieman kylmä nauttia. Ei oikein voi pukeutua, kun kivojen farkkujen päälle pitää vetää toppahousut ja söpöt nilkkurit täytyy vaihtaa järeisiin talvisaappaisiin. Rumaa, mutta lämmintä.

Muutenhan tässä pukeutumistuskassa ei ole ongelmaa, mutta olen itse luonut sellaisen rutiineillani. Olen tavallaan salaa ollut jopa ylpeä siitä, että olen postannut päivän asuja, vaikka ne eivät ole olleet mitään erityisiä. Jatkossa pitänee ehkä kevättä odotellessa keskittyä asuihin vain silloin, kun saa jonkun niitä kuvaamaan tai ylipäätään, jos yllä on muuta kuin haalari tai jättimäinen neule. Kuvauspaikkakin on täysin hakusessa. Päivittäiset asukuvat jäävät nyt siis virallisesti tauolle, koska niiden suhteen inspiraatio on hukassa.

Pyydettyäni synninpäästöä teiltä, jää jäljelle vielä ongelma, miten ulkona tarkenee. Olen jopa harkinnut pehmosaappaiden ostoa, vaikka niihin uppoaisi puolet kuukauden vuokrarahoista. En vaan tiedä, millä merkeillä on niitä kuuluisia talvipohjia, joilla pysyy tuolla jääkentillä pystyssä. Ja mistä niitä saa halvimmalla. Pitänee kysellä ihmisiltä apua. Jos joku tietää Ugg– tai Emu-rintamalta suosituksia (saa siis olla merkkisuosituskin), vihjeet otetaan ilolla vastaan.

Tämän postauksen tarkoitus kai oli valmistella teitä kasvaviin kosmetiikka-, ruoka-, liikunta- ja fiilispostausten määrään. Ja kuvatodisteilla vakuuttaa teidät siitä, että tekemistä riittää vielä viikoksi. Sen jälkeen pitäisi olla tämä asunto suunnilleen kunnossa. Veikkaan kuitenkin, että viimeistään jo kuukauden päästä kevät on sen verran lähempänä ja elämä sen verran enemmän järjestyksessä, että pukeutuminen nappaa taas.:)