Viikon paras herkku on eräästä saamastani kosmetiikkapaketista paljastuneet konvehdit. Fazerin ihanat Nordic Gourmet -konvehdit eivät olleet paketissa todellakaan pääosassa, mutta niistä riitti juttua koko illalle. Raparperin ja mansikan liitto on nimittäin monen ihmisen mielestä tuossa täytteessä aika täydellinen.:)

Viikon paras muumimuki on teemaa sopivasti tietysti Mörkö. Valitsen nykyään härskisti kämppikseni mukikokoelmasta kahvimukini aamun fiiliksen mukaan ja tänään oli taas hieman mörköaamu. Ei sillä, etten pitäisi väittelemisestä, mutta en pidä väittelemisestä internetissä. Varsinkaan silloin, kun mukaan joutuu vielä ihmisiä, jotka eivät edes asiaan liity.

Viikon paras himotus iski, kun kaivelin kämppikselleni matkalaukkuvaa’an lainaan. Tekisi nimittäin ihan vaan vähän mieli lähteä jonnekin lämpimään tätä jäätävää ilmaa pakoon. Ulkona ei melkein pysy pystyssä ja kroppa on ydinjäässä, vaikka pukeutuisi kolminkertaiseen toppahaalariin. Tuijotin eilenkin reilun tunnin Facebookin Äkkilähdöt-sivua matkatarjouksia kytäten. Sitten muistin, että muutuin muutossa köyhäksi. Voi masennus.:/

Viikon paras kuvaustyyli, kuten tämän postauksen kuvista on jo ehkä saattanut aavistaa, on ns. kummitustyylillä kuvailu. Kyseessä on siis kesällä saamani Olympus-kameran ART-suodatin, joka muuntaa kuvan jotenkin dramaattiseksi. Ihmisistä tämä filtteri tekee jopa hieman pelottavia, mutta pidän siitä silti kovasti. Jotakin vaihtelua tämänkin blogin kuviin.:)