Blogini uusi nimi voisi olla Epäolennaisuuksia. Niihin nimittäin keskityin, vaikka tarkoitukseni oli tutustua Marimekon kevääseen. Vaatteiden ja asusteiden sijaan ensimmäinen kuvaamani asia oli lasi, josta skumpat tarjoiltiin. Keräilemäni Sukat makkaralla -lasisarja saa yllättäen keväällä hoikkia tulokkaita kattausperheeseensä! Väreistä bongailin ainakin vaaleanpunaista, turkoosia ja vihreää. Ihanaa!:)

Nuo alla olevan kuvan lasit ovat niitä matalia, joita minullakin on (punaisina). Jalallisia en valitettavasti toistaiseksi omista. Pidemmät lasit ovat mielestäni varsin tervetullutta vaihtelua lasimallistoon, ne kun taitavat taipua maljakoiksikin. Muutenkin tuo lasisarja on jotenkin niin minua, että jollen olisi pakannut kaikkia astioitani ystäväni vintille, alkaisin keräillä sarjaa tosissani.

Kiertelin Marikulmaa onnessani ja kuvailin kivoja juttuja ympärilläni. Tavallaan kyllä vähän harmittaa, että muutin alivuokralaiseksi, sillä en voi sisustaa täällä oikein yhtään. Onneksi tässä on vielä monta kymmentä vuotta elinaikaa, joten kaipa sitä sitten joskus ehtii.

Nyt voisikin sitten keskittyä hetkeksi dippivihanneksiin ja televisioon. Pahoittelut postauksen mahdollisista kirjoitusvirheistä, olen aivan ydinjäässä äskeisen kävelyn jäljiltä. En käyttänyt ratikkaa koko päivänä, vaan kävelin ympäriinsä. Onneksi oli seuraa, koska mp3-soitinhan kuoli heti tuolla pakkasessa. On tämä kämppiselämä vaan niin kivaa, kun ei tarvitse höpötellä yksikseen. Ja kun tietää, ettei se kestä ikuisesti.