Ehdin kuin ehdinkin nyt kirjoitella tästä kivasta jutusta, josta oli tarkoitus kertoa teille jo viikonloppuna. Viime vuoden yhteistyökumppanini Jyväskylän Kuntoportti tahtoo nimittäin tarjota blogini lukijoille kiitokseksi viime vuodesta 2 viikon ilmaiset treenit. Varaa siis aika esittelyyn ja ilmaisiin treeneihin (tuuli@kuntoportti.fi). Ainoana ehtona on, että edun käyttäjän on oltava naispuolinen uusi tutustuja ja yli 16-vuotias. Edun saa käyttöönsä vain sopimalla tapaamisajan Tuulin kanssa, ei suoraan vastaanotosta.

Jos tutustumisen jälkeen jäsenyys houkuttaa, senkin saa nyt edullisemmin kuin normaalisti. Jos siis liityt jäseneksi Tuulin kautta tammikuun aikana, saat jäsenyyden hintaan 55 e/kk (norm.64 e/kk). Huomaa kuitenkin, että opiskelijana maksat vain 52 e/kk. Tarjoukseen kuuluu vielä alkuun 2 viikon ilmaiset treenit ja jäsenyydenkauden loppuun hurjat 3 kuukautta ilmaista treeniaikaa. Tarjouksen arvo on  yli 150 euroa! Jos liityt kaverin kanssa, voitte hyödyntää myös 1+1 kaveritarjouksen, jolloin saatte vielä extra-ilmaiset treenikuukaudet ja tarjouspaketin arvo nousee yli 200 euroon!

Jos tipahdit jo kärryiltä, Tuuli kertoo mielellään lisää. Tarjous on siis voimassa vain Tuulin kautta sähköpostitse tai tekstiviestitse numerosta 0504906404. Tee vuodesta 2012 hyvinvoinnin vuosi ja tutustu Kuntoporttiin!

Psst! Kuvituksena paremman elämän kunniaksi uutta lemppariherkkuani eli karamellipoppareita.;)