1. Mekkojen päälle on helppo pukea talvella toppahousut, kun mitään ei tarvitse ottaa pois eikä mekko kangista toppisten alla housujen lailla. (Tämä kohta on varastettu arvontavastauksista.)

2. Mekko saa kantajansa näyttämään tyttömäisemmältä hetkessä ja sen ylle pukemiseen menee vähemmän aikaa kuin esimerkiksi kiharoiden tekemiseen.

3. Sama mekko voi olla sekä arkinen että juhlava, riippuen ihan siitä, miten sen asustaa ja millaisen meikin tai kampauksen sen kanssa tekee.

4. Mekko antaa yleensä helpommin anteeksi lihomisen kuin esimerkiksi tiukat farkut, jotka paljastavat jokaisen muhkuran.

5. Mekkojen kanssa ei tarvitse miettiä, mikä yläosa sopii minkäkin alaosan kanssa, kun siinä on ylä- ja alaosa samassa. (Tämä kohta on varastettu Jonnalta.)

6. Monet mekot hulmuavat kauniisti tuulessa. Jos siis hiuksesi ovat niin lyhyet, etteivät ne hulmua, mekko kompensoi hulmuamattomuuden.

7. Mekossa on helpompi käydä kyykkypissalla nopeasti. (Kuultu ratikassa humalaisen teinin suusta. Arvostan rehellisyyttä.)

8. Mekko voi olla joko rento, jolloin siinä on helppo hengailla, tai ryhdikäs, jolloin se luo itsevarmuutta ja saa kantavansa näyttämään paremmalta.

9. Läpinäkyvää mekkoa on helppo muokata erilaisilla alusmekoilla. (Tämäkin kohta on varastettu arvontavastauksista.)

10. Parhaassa tapauksessa mekkoa ei tarvitse ostaa itse, vaan sen voi saada ilmaiseksi täältä, kun osallistuu arvontaan 14.2.2012 kello 12:00 mennessä. Luitte aivan oikein, osallistumisaikaa on pidennetty hurjasti!:)