Isompi Babyliss-kiharrustikku tuli testattua eilen, joten nyt on pienemmän vuoro. Se toimii samalla periaatteella kuin isosiskonsa eli hiukset kieputetaan puikon ympärille, annetaan jäähtyä ja harotaan auki. Kuten olen jo monesti sanonut, kiharrustikulla kihartaminen on maailman helpointa. Vain laineraudan helppous on samaa pomminvarmaa tasoa, mutta siihen palaamme myöhemmin. Seuraavassa kuvassa näkyy lopputulos juuri kihartamisen jälkeen. Aikamoisia kiharaklönttejä!

Nämä kiharat toivat hiuksiin sen verran lisätuuheutta, että voisi kuvitella kiharapehkon toimivan hyvänä kampauspohjana. Esimerkiksi tämän postauksen kampaus on tehty loivien kiharoiden päälle, mutta tällä pörröllä saisi jo muhkeamman kampauksen. Jos siis sellaisista tykkää. Itse suosin kiharoita tällaisena isona harjana, jotenkin ne sopivat luonteeseeni paremmin kuin hillityt kampaukset.

En ole aiemmin näistä pienemmistä kiharoista niin syttynyt, mutta taisin muuttaa mieleni näiden kuvien myötä. Olen kai vähän kyllästynyt isoihin, lainemaisiin kiharoihin ja nyt tällaiset selkeämmät miellyttävät silmää. No, vaihtelu virkistää!:)