Ensimmäisenä kiharrustestiin pääsee Babylissin pinkki kiharrustikkuni. Omistan pinkin kihartimen kahdessa koossa ja tänään testaillaan tuota isompaa. Käytän sitä huomattavasti pikkukiharrinta enemmän, joten koen aiheelliseksi aloittaa kiharrintestailun siitä. Olen aiemminkin vertaillut näitä, sen postauksen pääsee lukemaan tästä linkistä.

Kiharrustikulla kihartaminen on nopeaa ja helppoa. Hiukset kieputetaan tikun ympärille niin, että latvoista pidetään kiinni. Tikun pää ei lämpene, joten siinä ei voi polttaa sormiaan. Hiukset voi kieputtaa tiukasti, kuten tuossa kuvassa, tai koko tikun varrelle, jolloin kiharasta tulee hieman erilainen. Kirjoitan loppuviikosta yleisemmän kiharapostauksen, jossa suosittelen myös muotoilutuotteet ja kiharrustaktiikat, joten en nyt paneudu niihin tämän enempää.

Kun olin käynyt koko pään läpi raudalla, annoin kiharoiden jäähtyä ja haroin ne auki sormin. Tuuheutta kiharoihin hain pörröttämällä niitä hetken pää alaspäin. Tällä raudalla saisi kyllä määritellytkin kiharat aikaiseksi, mutta itse tykkään haroa ne auki sotkuisiksi. Sileistä kiharoista tulee liikaa peruukki mieleen ja se ei oikein innosta. Voitte kuitenkin kurkata tämän tai tämän postauksen, joiden kummankin kiharat on tehty juuri tällä kihartimella.

Tämä pörröinen lopputulos muistuttaa muuten huolestuttavan paljon sitä, millaisille kiharoille hiukseni luonnostaan vetävät, jos menee kosteilla hiuksilla nukkumaan ja niitä ei aamulla suorista. Ei paha, mutta mieluummin sitten käytän kiharrusvälineitä, joilla saan radikaalimman lopputuloksen. Niitä testaillaan myöhemmin tällä viikolla!