Tätä laitettahan on jo esitelty blogissa yhden kerran, mutta tahdoin näyttää, kuinka näppärästi tällä niitä laineita väkerretään. Kyseessä on siis OBH Nordican minulle lahjoittama muotoilulaite, jolla saa hiukset vähän samantyylisille laineille kuin mitä nuorena tehtiin ranskanleteillä. Laite toimii samalla tavalla kuin kreppirauta eli hiukset laitetaan raudan väliin ja painetaan rauta kiinni. Sitten siirrytään kohti latvaa ja kun osio on valmis, otetaan käsittelyyn seuraava.

Nopeudeltaan tämä ei ole kiharruspuikkojen vertainen, mutta helppoudeltaan se on samaa tasoa. Lopputulos on tuuhea, mutta ei yhtä raju “harja” kuin mitä kiharruspuikon käyttämisen jälkeen. Voisi siis sanoa, että tällä saa aikaiseksi suhteellisen nopeasti maltilliset kiharat/laineet.

Pidän näistä laineista kovasti, vaikka näissä vähän sitä lapsuuden lettifiilistä onkin. Aion jatkossa käyttää rautaa ihan tällaisenaan laineiden luomiseen, mutta myös erilaisten kampausten eri osioiden korostamiseen. Esimerkiksi sivuotsiksen voisi jossakin nutturakampauksessa pistää laineille. Ei kun kokeilemaan!