Ja niin koitti tiistai, kylmänä ja lumisena. Ulkona on kaunista kuin talven ihmemaassa. Välillä sataa hiljalleen lunta ja kaikki on ihanaa. Se on harvinainen tunnetila minulle talvella, sillä olen 100-prosenttisesti kevät- ja syksyihminen. Eniten ehkä rakastan syksyä, mutta nyt nautitaan talvesta, kun se kerta on täällä. Ihme höpinää, kuulostan aivan ihastuneelta teinitytöltä. Ehkä tuo aamuinen miinus viisitoista astetta sekoitti jotenkin pääni.

Sain tänään koeajettua kiharateemaviikon viimeisen kiharrusvälineen ja lopputuloksia voikin aistia asukuvista. Tosin lopputulos oli niin kaamea sellaisenaan, että hurja kiharapilvi piti naamioida nutturaksi. Kiharrinvertailuja tulee ihan viikon loppuun asti, toivottavasti tykkäätte niistä. Päivän asuksi valitsin ne vaaleammat pepunkohotusfarkut ja ryhdikkään bleiserin. Karkasin iltapäivällä Kylmäkoskelle toimittamaan pikkusiskolleni 15 kilon kosmetiikkalahjoituksen. Nyt on vähän vähemmän muutettavaa.

toppi – Amisu

bleiseri – H&M

farkut – Liu Jo Jeans (saatu)

laukku – OIA (saatu)

kengät – Wedins

Ihana muuten, että olette huudelleet niin ahkerasti Huuto.net-kohteitani. Päätin sitten tälläkin kertaa vähän lahjoa huutajia, joten kaikille kahden tai useamman kohteen voittajalle tulee ostoksen mukaan kosmetiikkayllätyslahja. Ja mitä useampi voittokohde, sitä isompi yllätys. Tämän edun saa vastaamalla meklarin viestiin, jossa ilmoitetaan kohteen voitosta, ja kertomalla, että on voittanut useamman kohteen. Tarkistan luonnollisesti huutajien tiedoista, että tämä ehto täyttyy. Hyvä te!:)

Psst! Muistakaa osallistua iPadin arvontaan! Lisätietoja voi lukea tästä postauksesta.