Heti alkuun hieman tekotatuointikuulumisia. Kiinnitiin torstaina ranteeseeni sulan siirtokuvatatskana ja nyt siitä alkaa huomata haalistumisen sekä kuvan “läpinäkyvien” kohtien tummumisen. Tuon reiän aiheutin itse, koska nämä kuvathan poistetaan öljyllä, mutta en ole jaksanut suojata tuota kuvaa, kun olen rasvaillut käsiäni. Alaosasta kuva on vielä hyvä ja kestääkin varmaan hyvänä vielä ainakin päivän tai pari. Se luvattu 5-7 päivän kesto on siis ihan mahdollinen, jos ei ole urpo ja liuota kuvaa irti jatkuvalla rasvaamisella.

Eilinen hippifiilis ei ihan jatkunut tänään, joten puin ylleni kirkkaanpunaisen neuleen. Koska sain autokyydin tämänpäiväiseeen aamuhaastatteluun, kiskaisen paksun puuvillaneuleen seuraksi vain sukkikset ja korkeakorkoiset hapsusaappaat. Kerroin trenssihaaveideni yhteydessä, kuinka suosin sinertävää punaista enemmän kuin tätä oranssihtavaa. Mielipiteeni ei ole muuttunut. Tämä neule vain muistutti minua siitä, että “sen oikean “punaisen löytäminen ei ole mikään läpihuutojuttu.


neule – Asos

hattu – H&M (miesten osasto)

kengät – DinSko

Tähän loppuun täytyy kertoa jotakin noloa. Tai oikeastaan ehkä enemmänkin naurettavaa. Olen nimittäin maailman rutinoitunein bloggaaja, koska pääsin aiemmin tänään hieman ahdistumaan siitä, että kampanjapostaukseni oli julkaistu kahdeksalta aamulla. Ensimmäinen ajatukseni oli, että voi hemmetti, jos vakkarilukijat luulevat jonkun roiston siepanneen blogini, sillä en IKINÄ postaa tuohon aikaan. Kirjoitan yleensä illalla aamuksi aamuviiden postauksen, sitten ehkä puolen päivän aikaan toisen, jos on asiaa, ja viiden tai kuuden aikaan kolmannen, joka on lähes poikkeuksetta asupostaus.

Mutta nyt menin aivan sekaisin, kun kahdeksalta blogistani löytyi jo kaksi postausta enkä halunnut päivän postaussaldoksi neljää(!). Kello kahdentoista postaus piti sitten jättää väliin. Hämmentyneenä mietin myös, mihin aikaan tämän asun pistäisi pihalle. Mitä tästä opimme? Vaikka rutiinit ovat kivoja ja tuovat turvaa, älkää hyvä ihmiset jumittuko niihin yhtä pahasti kuin minä. Silloin saattaa mennä koko päivä pilalle pienistä, merkityksettömistä jutuista. Lukijat kun eivät luultavasti edes kiinnitä huomiota postausteni julkaisuaikoihin.;)