Vuosi alkaa olla ohi ja sponsoroitu Jyväskylän Kuntoportin jäsenyyteni lopuillaan. Olen kokeillut vuoden aikana uusia lajeja (mm. sitä pelottavaa zumbaa) ja tykästynyt enemmän vanhoihin suosikkeihini. Olen pitänyt yllä kuntoani, jopa kohottanut sitä, ja lopulta polkenut hurjan spinning-maratonin. Vuosi on siis ollut mukava ja Kuntoportti paikkana viihtyisä.

Yhteenvetona voisin todeta, että olen viihtynyt naisille pyhitetyn kuntokeskuksen ryhmätunneilla todella hyvin. Kuntokeskuksen sijainti on hyvä, tuntivalikoima on laaja ja ohjaajat osaavat asiansa. Kehun ystävillenikin ehkäpä eniten sitä, että verrattuna muihin kokeilemiini kuntokeskuksiin, Kuntoportti on kotoisampi ja viihtyisämpi. Siellä ei ole suoristuspaineita ulkonäön eikä osaamisen suhteen!

Ainoa huomioitava miinus tuli tosiaan niistä aamutuntien puutteista, joista kirjoitin jo alkuvuodesta. Kuntosali on kyllä auki jo kuudesta lähtien, joten mikään todellinen ongelma tämä puute ei ole. Aamutunnit ovat myös mielestäni lisääntyneet vuoden aikana, mistä pitää kiittää. Samoin muuten siitä, että asiakaspalaute huomioidaan Kuntoportilla hyvin. Kiitos tästä ja koko vuodesta.:)

On viimeisen huipputarjouksen aika. Naisten liikuntakeskus Kuntoportti tarjoaa lukijoilleni Lady Club – jäsenyyden (min. 12kk) hintaan 55e/kk (opiskelija 52e/kk) ja lisäksi supertarjouksena loppuvuosi ilmaiseksi SEKÄ tammi-, helmi- ja maaliskuu -50%!  Mitä aiemmin liityt, sitä parempi tarjous on! Tarjous on voimassa 30.12.2011 asti eli toimi nopeasti!

Lady Club -jäsenyyteen kuuluu kuntosalin rajaton käyttö klo 06-22, monipuoliset ryhmäliikuntatunnit ja kuntosaliohjelma sekä rasvaprosentin mittaus. Kevään ryhmäliikuntaohjelmaan pääset tutustumaan täällä. Lisäksi Kuntoportilla on 1+1 -käytäntö eli jos liityt ystäväsi kanssa, niin saatte molemmat lahjaksi ylimääräiset ilmaiset treenikuukaudet.

Jos tarjous kiinnostaa yhtään, ota yhteys Tuuliin (tuuli@kuntoportti.fi) ja kysele lisää. Kerro kiinnostuksestasi tarjoukseen ja sovi aika esittelyyn vaikka heti väliviikolle!