Talvi tekee iholle helposti tuhoja, joten tähän aikaan vuodesta on syytä kiinnittää ihan erityisen paljon huomiota ihonhoitoon. Oma ihoni ei ole erityisen herkkä. Yleensä se pysyy tyytyväisenä, kun vaihtaa alkutalvesta kasvo- sekä vartalovoiteet paksumpiin. Listasin muutaman tuotteen, joista saa helposti helpotusta kuivuuteen. Ja nyt kuulostin vaihdevuosimainokselta!:D Siis ihon kuivuuteen. Kuitenkin, näillä mennään tällä kertaa.

Tätä olen kehunut monesti aiemminkin. Talvella ihon ongelmat korostuvat niin, että kyynärpäät kuivuvat valkoisiksi, huulet halkeilevat pelkän rohtumisen sijaan ja kasvoihin saattaa tulla selkeitä kuivempia kohtia. Monta pulmaa. Yksi ratkaisu. Punainen Bepanthen-voide.

Tiskaan aina käsin, joten ei ole aivan sama, mitä tököttiä tiskiveteen ruikin. Uusin ihastukseni onkin Attituden testiin lähettämä sertifioidusti ympäristöystävällinen ja hiilidioksidineutraali astianpesuaine. Iholle hellävarainen aine on greipin ja bergamontin tuoksuinen. Se on tarpeeksi mieto vaikkapa jokapäiväiseen käyttöön. Ja voi sitä tuoksua!

Uusin ja ehkäpä jopa tuttavuus näistä on Lumenelta saatu rauhoittava tehovoide. Se sisältää yli 95 % luonnon raaka-aineita ja on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Perusvoidemainen tuoksu on turvallinen ja teho taattu. Varsinkin huulet tuntuvat imaisevan tämän heti, kun voidetta osuu kasvovoitelu yhteydessä niihin. Kokeilkaa ja rakastukaa.

Suosikkitalvituotteideni lisäksi hemmottelen ihoani kasvovoiteiden alla erilaisilla seerumeilla ja vähintään kerran viikossa kosteuttavalla kasvonaamiolla. Käytän talvella myös poikkeuksellisesti päivittäin meikkivoidetta. Siinä kun on kätevästi sekä suojakerroin että suoja inhottavalta pakkaselta. Puuteriakin voisi opetella käyttämään, koska sitä on helppo lisäillä päivän aikana. Mitä useampi suojaava kerros, sen parempi vaan!:)