Joulupäivänä sovittelin toista alelöytöäni, johon päädyin pukeutumaan myös tänään ostosreissuani varten. Sinapinkeltainen rimpsumekko on sellaisenaan ylläni kamala, mutta vyöllä siinä saa ihanan. Tällaisia arkimekkoja voisin hankkia vaikka kuinka monta lisää, juhlamekkoja sen sijaan pitäisi jopa myydä pois muuton tieltä. Tervetuloa Valtteri-kirpparireissu ja vaatekaapin totaalityhjentäminen tammikuussa. Tervetuloa myös keväälle ja salamattomille asukuville, joissa varjot eivät lihota kymmentä kiloa.

mekko – H&M

vyö – H&M

kengät – Minelli

Mekkotyyliin tein kaveriksi rennon ballerinanutturan. Se pitää kivasti hiukset pois kasvoilta ja näyttääkin ihan nätiltä. Ellei sitä siis käytä kuutena päivänä viikossa niin kuin minä. Hups. Mutta kun se on vaan niin helppo ja nopea – kokeilkaa vaikka itse!

Jotain olen sentään itsestäni vuosien aikana oppinut. Alennusmyynteihin ei kannata mennä ellei todella aio ostaa jotakin. Lankean nimittäin joka kerta, jos käyn ihan livenä shoppaamassa. Siksi tykkään nettikaupoista enemmän, niihin ei mene ihan koko tili kerralla ja tulee vähän mietittyä siinä ostosta harkitessa sitä, mitä tulevaan ostokseen sitten aikanaan yhdistää. Kauppassa vaan rynnii heräteostoksen kanssa kassalle sen kummempia miettimättä. Tunnustautuuko joku samanlaiseksi alehaukaksi?:)