Viikon paras limppari on paluun tehnyt Hartwallin jouluomena-limu. Vähän ylimakea ja vaniljainen limppa on ollut suosikkini pitkään, mutta hemmetti, kun sitä ei myydä ympäri vuoden. Onneksi nyt törmäsin tähän Prismassa ja tajusin ostaa limua varastoon yllättävän jouluomenahimon varalle. Tämä toimii muuten mahtavasti pikkujouludrinkeissä, kokemusta on!

Viikon paras lehtijuttu löytyi Elle-lehdestä. Ei se varmaan muita ihmisiä niin liikuta, mutta minusta oli kiva löytää palkintojuttuni muotilehden sivuilta. Voitin Sunsilkin kilpailun ja pääsin siksi aukeaman kokoiseen ilmoitukseen erilaisia hiustyylejä esittelemään. Järkytyin (positiivisesti) varsinkin tuosta vasemman alalaidan kuvasta, sillä siinä olevat hiukset ovat omani suoristettuina. Eiväthän ne nyt hemmetti sentään voi noin pitkät olla!:D

Viikon paras ennakkojouluherkku on kinkkuleipä. Sen salaisuus on sinappi, jota on paksulti kinkkusiivujen alla ja vielä runsaasti niiden päällä. Paahdetun ruisleipäpalan päälle sivellään voita ja laitetaan paksu viipale mietoa juustoa. Sitten pursotetaan ensimmäinen sinappikerros, ladotaan päälle kinkut ja lopuksi kuorrutetaan leipä sinapilla. Aijai, kun tuo sinappi on niin hyvää, että melkein järki lähtee. *slurps*

Viikon paras laite on kirkasvalolamppu, jonka kaivelin aiemmin tällä viikolla sängyn alta taas käyttöön. Tällä ehkäisen naurettavan alhaisen verenpaineeni laskemista hyytäviin lukemiin ja helpotan heräämistä aamulla. Jo puolen tunnin annos auttaa roimasti. Vielä, kun tuo lamppu olisi sirompi ja nätimpi, niin sitä voisi vaikka pitää esillä ympäri vuoden.:)