Viikon paras kissaposettaja on Habibin lapseksi nimeämämme kissanpentu. Tuota komeaksi pitkäkarvaiseksi kasvavaa kissaa on ihana kuvata, koska vaikka vain roiskaisisi kameran suunnilleen sitä kohti ja laukaisisi katsomatta, kissa näyttää syötävän suloiselta kuvassa. Sen katse, turkin väritys ja kaikki ovat suloisuutta parhaimmillaan.

Viikon paras lomatuoksu on Versacelta saatu Yellow Diamond -tuoksu. Tuoksua kuvataan säkenöivän hedelmäiseksi ja sitä se onkin. En ehkä itse keksisi parempaa kuvausta. Tuoksu ei missään nimessä ole sellainen liian hedelmäinen tai ylimakea kuin mitä voisi olettaa. Tämä on hienostuneempi kuin mitä voisi olettaa. En aluksi pitänyt tästä, mutta pätin kuitenkin suihkaista sitä iholleni. Vartin jälkeen olin koukussa, sillä joten tämä tuoksu muuttuu miellyttäväksi juuri minun ihollani. Kerrankin näin!:)

Viikon paras juoma on sama kuin keväisellä pyrähdykselläni Alicantessa. Tölkkilimut ovat hyvin lähellä sydäntäni ja kun siellä tölkissä on vielä suosikkilimuani, ei suosikkijuomasta ole epäilystäkään. Coca-Cola Zero tölkissä. Nyt ja ikuisesti.

Viikon paras tunne oli se, kun tajusin, että viikon ajan joku räpsii minusta kuvia pyynnöstäni. Olen rehellisesti sanottuna hyvin kateellinen kaikille poikaystävällisille, joilla on ihminen kuvaamassa asuja ja muita hömpötyksiä. Olen muuten niinkin mukava ihminen, etten edes huomauta tuosta jalkojen puuttumisesta tässä kuvassa.;)